Progresívec Poliačik sa zastáva agresívneho Mihályho! A čo na to Čaputová?
09 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

„Dôchodcov? Myslíš starých ľudákov. Nemám problém im dať na hubu, nech má aj 80, tak ju dostane nácek starý,“ kasal sa hrdinsky na sociálnej sieti Róbert Mihály – človek, ktorý na matičnom proteste pred Divadlom P. O. Hviezdoslava zaujal miesto medzi provokatérmi, ktorí neváhali ukázať seniorom, kto je silnejší. Dnes je Mihály bez práce. A Martin Poliačik z Progresívneho Slovenska sa ho zastáva. Ba čo viac, jeho agresivitu voči spoluobčanom schvaľuje!

Mihály zrejme neodhadol svoje sily a vo videu, kde s partiou provokovali partiu seniorov končí jeden zo starších pánov na zemi. Aby sme boli spravodliví, ani páni v rokoch sa nesprávali ako rozprávkoví láskaví deduškovia. Aby však senior skončil na zemi, to si na Slovensku dovolí naozaj už len progresívny aktivista.

Vraj biela krvinka spoločnosti

Martin Poliačik, ktorý bol jedným zo zakladajúcich členov strany SaS a v decembri 2017 sa stal členom Progresívneho Slovenska sa na sociálnej sieti postavil za aktivistu Roberta Mihályho. Ten pritom otvorene uviedol, že na protest, ktorý zorganizovala Matica slovenská, prišiel provokovať. A to sa mu aj „podarilo.“ Podľa Poliačika je ale práve toto, čo Slovensko potrebuje..

V jeho statuse na sociálnej sieti uviedol: „Ľudia ako Robert Mihály sú bielymi krvinkami našej spoločnosti. Do úmoru napádajú zárodky totalitného myslenia fašizáciu verejného priestoru, robia to bez servítky a živelne, lebo je to podstatou ich fungovania.“

Takže ísť na nejaký pokojný občiansky protest s úmyslom provokovať a napadnúť tam seniora, len za to, že má iné názory ako ja (v demokracii!!) je zrejme podľa pána Poliačika úplne v poriadku. Lebo veď nevadí, že živelne, ak je to podstata niekoho fungovania.. 

Zdroj: FB/M. Poliačik

A vravel by toto isté „pán Globsec“ aj keby senior napadol Mihályho? Toto je pluralita názorov? Tolerancia? Ku ktorej progresívci vyzývajú? Alebo tá sa ostatných netýka?

Status nakoniec vymazal. Ale čo sa vlastne dá vymazať na internete?

Facebook / Petra Demková

"Ďalší dôchodca brutálne napadnutý pred Divadlom P.O. Hviezdoslava v Bratislave. Oddelil sa od skupinky s dúhovymi zástavami, slušným ľuďom nadával do fašistov a udieral dôchodcu, ako zmyslov zbavený. Myslíte si, že o tomto budú informovať médiá? Keby to bolo naopak už by to bolo vo večerných správach," okomentovala incident Lea Lauková z Republiky.

A čo na to naša pani prezidentka?

Nuž, my môžeme iba čakať, čo na túto nenávisť tých, ktorí vraj prišli bojovať proti nenávisti, povie naša milá pani prezidentka. Tá to určite nenechá len tak. Iste sa ozve. Veď predsa je to prezidentka všetkých občanov. A okrem toho, sama bojuje za slušné Slovensko bez nenávisti...

Agresívni progresívci valcujú! Nenávisť, arogancia a fyzické útoky sa stali ich značkou (VIDEO)
Už ste hrdý, pán Šimečka? Konečne je vaše Progresívne Slovensko počuť! V súvislosti s protestom pred Divadlom Pavla Országha Hviezdoslava mnohí zaregistrovali aj fyzický útok liberálneho aktivistu Róberta Mihályho na dôchodcu, ktorý sa protestu... Čítať ďalej
09 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Už sú to však tri dni a Čaputová stále mlčí. Zatiaľ ale stihla dekorovať bojové zástavy desiatim útvarom Ozbrojených síl Slovenskej republiky, zúčastnila sa samitu Trojmoria v Bukurešti a pochválila sa svojím partnerom Jurajom Rizmanom, ktorý sa zúčastnil na 3. samite prvých dám a pánov, kde diskutovali o duševnom zdraví. 

Aké príhodné! O duševnom zdraví niektorých progresívnych agresívnych aktivistov by sme veru mohli diskutovať poriadne dlho.

Pani prezidentka! My čakáme na vašu reakciu na túto neospravedlniteľnú provokáciu a agresiu! Veď Vašou úlohou je predovšetkým stmeliť rozhádanú spoločnosť. 

V stredu dával "ľudákom na p**u". Deň na to vyplakáva kvôli práci (VIDEO)
„Dôchodcov? Myslíš starých ľudákov. Nemám problém im dať na hubu, nech má aj 80, tak ju dostane nácek starý,“ kasal sa hrdinsky na sociálnej sieti Róbert Mihály – človek, ktorý na matičnom proteste zaujal miesto medzi provokatérmi, ktorí neváhali... Čítať ďalej
08 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik