Kaliňák OBVIŇUJE vládu: Spolupracujete s organizovaným zločinom!
09 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Polícia na jednej strane konštatuje nelegálnosť migrácie, na strane druhej dodáva, že ide o "tranzitnú migráciu", lebo migranti odchádzajú na západ. Decentne však mlčí o tom, že v ruke majú papiere so slovenskou pečiatkou, na základe ktorých nám ich sem môžu vrátiť. Ak na to niekto poukáže, ako na problém a bezpečnostné riziko, schytá obvinenie, že šíri hystériu.

Tadeto sa to dá!

Prevádzačstvo je miliardový biznis, ktorý žije z peňazí migrantov. Tí sú ochotní zaplatiť za to, že ich prevádzači dostanú do ich "zasľúbenej" krajiny. Ak oficiálne miesta vo vláde a polícii konštatujú, že tranzit cez našu krajinu na západ je možný, pre organizovaný zločin a prevádzačov je to signál: "Tadeto sa to dá!"

Situácia je vážna. Problém s nelegálnymi migrantami už majú aj okresy na severe a východe Slovenska, hlavný tok však ide juhom Slovenska. Exminister vnútra Robert Kaliňák sa v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou tvrdo pustil do vlády.

Na vine je Heger s Matovičom!

“Povedzte mi, kto kedy v Prešove videl živého migranta? Teraz je to realita. Denne ich príde na Slovensko zhruba tisíc až tisícpäťsto. A to sú iba tí, o ktorých polícia vie,” opísal aktuálnu situáciu bývalý minister vnútra Robert Kaliňák (SMER-SSD). Vinu za tento stav dáva politike vlád Igora Matoviča a Eduarda Hegera, ktorá urobila zo Slovenska destináciu zaujímavú pre prevádzačské gangy.

Robert Kaliňák konštatuje, že v minulosti sa ukázalo, že nie je ničím výnimočným, ak migranti celú Afriku prejdú až do Turecka a odtiaľ do Európy. Lebo je tá cesta - aj vďaka Slovensku - bezpečnejšia, ako cez more. Je síce dlhšia, ale bezpečnejšia, lebo podľa neho vedia, kde je ten prístav, kde si môžu prísť dať guláš a odpočinúť si.

SÚ UŽ PO CELOM SLOVENSKU! Migrantov z Veľkého Krtíša previezli do Košického a Prešovského kraja
Cudzinci, ktorých v týchto dňoch môžu vidieť ľudia v uliciach Prešova a v okolí, boli políciou transportovaní na cudzineckú políciu v Košickom a Prešovskom kraji z Veľkého Krtíša. Pre TASR to uviedli z odboru komunikácie a prevencie Prezídia... Čítať ďalej
09 | 09 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Dali im pozvanie

“Pustite si tie obrázky spred roka, z utečeneckého tábora. To bolo pozvaním. Všetci organizovaní prevádzači to videli a povedali si: Výborne, toto je skvelá destinácia, ideme cez Slovensko. Keď vidíte, že vašich “klientov” polícia zatýka a dáva do väzenia, tak žiadny obchod neurobíte. Zmenou prístupu oproti tomu, ako sme to my robili v rokoch 2015 a 2016, Slovensko spolupracuje s organizovaným zločinom a pomáha prevádzať tých ľudí do Nemecka. Ale my sme krajina, ktorá má zodpovedať za to, že od nás títo ľudia neprúdia. Veď Nemci urobia opatrenia a zavrú hranice s Českom. A Česko nebude tolerovať, že má kvôli Slovákom zatvorené hranice a zavrie znova naše hranice. Tak, ako to urobili minule,” hovorí Kaliňák.

Tisíc až tisícpäťsto ľudí denne

Podľa neho aktuálne na Slovensko prišli tisíce ľudí a počet denných príchodov je okolo tisíc až tisícpäťsto ľudí. S tým, že sa tu nejaký čas zdržia, je to denne zhruba tri a ž tri a pol tisíca ľudí, o ktorých vieme. Potom sú tu aj takí, ktorí prešli bez toho, aby o nich polícia vedela.

“Pamätáme si, ako celé Slovensko v čase kovidu strážili policajti, ľudia boli buzerovaní za to, že išli z okresu do okresu - a dnes sa tvárime, že nevieme strážiť jednu maďarskú hranicu, to vyzerá smiešne. Tomu nikto neverí. Oni to robiť nechcú,” naložil Smerák vláde, ktorá je podľa neho zodpovedná za daný stav.

BECÍK VYZÝVA HAMRANA A ÓDORA: Ukážte mi tých Nemcov, čo čakajú na migrantov, a ja zabezpečím odvoz! (VIDEO)
Predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK) a člen predstavenstva strany Hlas-SD Branislav Becík vyzval policajného prezidenta Štefana Hamrana a premiéra Ľudovíta Ódora na okamžité zabezpečenie prevozu nelegálnych migrantov mimo Slovenskej... Čítať ďalej
09 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik