Boris Kollár sa zapotil! Peter Pellegrini bodoval!
08 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Predseda parlamentu a hnutia Sme rodina Boris Kollár i nezaradený poslanec, líder Hlasu-SD Peter Pellegrini sa zhodujú na nedostatočnom riešení situácie s nelegálnou migráciou zo strany vlády. Slovensko malo podľa nich reagovať skôr aj na správy o prepustení prevádzačov v Maďarsku. Uviedli to vo štvrtkovej relácii TV Joj Na hrane. Boris Kollár sa aj zapotil. Odpovedať musel aj na otázky o svojom súkromnom živote. A priznal aj to, čo ho neteší!

Podľa Kollára treba strážiť hranicu, komunikovať so samosprávami a pomôcť nasadeným policajtom. Kritizuje, že na situáciu sa neprišiel osobne pozrieť minister ani policajný prezident. Pellegrini tvrdí, že Slovensko reaguje neskoro a nedostatočne. Chýbajú mu výstražné signály. Trvá na tom, že migrantov treba na určitý čas zadržať.

Predseda parlamentu očakáva, že ani v piatok (8. 9.) sa neotvorí žiadna z troch mimoriadnych schôdzí. Ak bude mať premiér 30 podpisov na zvolanie mimoriadnej schôdze o vládnom návrhu o upustení od povinnosti vydávať potvrdenia pre cudzincov, zvolá schôdzu taktiež na piatok.

Nepríjemné otázky pre Kollára

Video Emy Ferusovej, ktorá tvrdí, že ju Kollár dvakrát poslal na interrupciu, považuje predseda parlamentu za snahu o diskreditáciu. Video podľa neho vzniklo na zákazku, ponúknuť jej mali za to 40.000 eur. Podal aj trestné oznámenie. Avizuje tiež zverejnenie zvukovej nahrávky, kde Ferusovú na túto diskreditačnú kampaň nahovárali.

Na otázku o členstve vo vláde na čele s predsedom Smeru-SD Robertom Ficom Pellegrini odpovedal, že nie je zástancom toho, aby dvaja bývalí premiéri boli v jednej vláde.

Ferusová PREHOVORILA: B. Kollár pre mňa posielal vládnu limuzínu (VIDEO)

Meno Emy Ferusovej nepoznal do pondelka, 4. septembra takmer nikto. Kým nenatočila emotívne video, v ktorom tromfla aj Barboru Richterovú. Jednak v emóciách, ale aj v doslova odpudivých informáciách o človeku, ktorý je štvrtý rok najvyšším ústavným činiteľom. Reč je o predsedovi NR SR Borisovi Kollárovi (Sme rodina), ktorý je už dlhé roky slovenskej verejnosti známy ako multiotecko.

Ferusovej video rozvírilo už aj tak nepokojnú predvolebnú situáciu, pretože v ňom odzneli veci, ktoré skutočne nectia predsedu NR SR a búra jeho pokus o mýtus starostlivého otca. Ferusová ale tvrdí, že s voľbami to nemá nič spoločné, no jedným dychom dodáva, že chce, aby sme vedeli, koho voliť a koho nie. Pred časom Kollár podal trestné oznámenie za pokus o diskreditáciu. Ferusová sa vykresľuje v svetle naivného dievčatka, ktoré Kollárovi verilo, že im to spolu bude fungovať, nakoniec však skončila s dvoma interrupciami a psychickými problémami na konte.

Ema, dcéra muža, ktorý bol považovaný za bossa nitrianskeho podsvetia, pôvodne so svojou kauzou nemienila vyjsť na verejnosť. Presvedčil ju však sám Boris Kollár a jeho divadlo na tlačových besedách. Na nich verejnosť presviedčal, že sa o svoje deti poctivo stará a bude starať, no podľa jej slov, ju dvakrát donútil dať si dieťa vziať. To jej spôsobilo nemalé psychické problémy, ako aj pokus vziať si život.

Viac v článku:

Ferusová PREHOVORILA: B. Kollár pre mňa posielal vládnu limuzínu (VIDEO)
Meno Emy Ferusovej nepoznal do pondelka, 4. septembra takmer nikto. Kým nenatočila emotívne video, v ktorom tromfla aj Barboru Richterovú. Jednak v emóciách, ale aj v doslova odpudivých informáciách o človeku, ktorý je štvrtý rok najvyšším ústavným... Čítať ďalej
07 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!