Rokovanie k nelegálnej migrácii sa zatiaľ nepodarilo otvoriť
07 | 09 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Poslancom Národnej rady (NR) SR sa vo štvrtok ráno nepodarilo otvoriť mimoriadnu schôdzu k téme nelegálnej migrácie, ktorú inicioval Smer-SD. V úvode rokovania sa neprezentovalo dostatok poslancov, prítomných bolo len 67 z nich. Ďalší pokus otvoriť schôdzu bude o 30 minút.

Smer-SD chce, aby parlament uznesením požiadal vládu nariadiť dočasné obnovenie kontroly hraníc SR s Maďarskom. Vláda by tiež podľa návrhu uznesenia mala dôsledne uplatňovať readmisnú dohodu s Maďarskom.

Otvorený list pre prezidentku! Trpezlivosť dochádza aj športovcom
Aktuálna situácia na Slovensku v súvislosti s nelegálnou migráciou dvíha žlč väčšine Slovákov. Mnoho politikov to označilo ako priame zlyhanie prezidentky a jej úradníckej vlády a samozrejme aj vedenia polície. Trpezlivosť dochádza bežným občanom,... Čítať ďalej
07 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť Vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané “médiá hlavného” prúdu. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami.  Priviedli nás do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme Vám!