Nicholsonová zaželala Majerskému veľa pokory a 4 percentá k tomu
07 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Ešteže sa Milan Majerský (KDH) vyfarbil, inak by niektorí novodobí liberáli museli ostať po škandále s novým vizáulom DPOH niekde zalezení ktovie dokedy. K Majerského vyjadreniu sa o LGBTI ľuďoch už snáď každý niečo povedal. Chýbala už iba europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová, ktorá sa v minulosti rada prezentovala Pannou Máriou na vagíne. Apeluje na jeho kresťanskú vieru

Predseda KDH pobúril Slovensko, keď v relácii TV Markíza Na telo LGBTI ľudí prirovnal k pliage. Reagovala speváčka Katka Koščová, vyjadrila sa aj Dorota Nvotová (Demokrati) a najnovšie aj jej kolegyňa Lucia Ď. Nicholsonová (Jablko/Demokrati).

Jazyk rýchlejší, ako hlava

Predseda Kresťanskodemokratického hnutia Milan Majerský svojim výrokom o LGBTI vyvolal ostrú kritiku viacerých politikov. Na otázku, či je väčšou hrozbou pre Slovensko LGBTI alebo korupcia, odpovedal tak, že obe dal na rovnakú úroveň. "Aj korupcia, aj LGBTI+. Sú to pliagy, ktoré ničia krajinu," vyjadril sa o menšine inak orientovaných osôb. Hoci sa neskôr tak po matovičovsky ospravedlnil (prepáčte, nepochopili ste ma), oheň už bol na streche.

Predseda KDH nazval LGBT komunitu pliagou. Liberáli besnia
V nedeľnej diskusnej relácii na Na telo, označil Milan Majerský LGBT komunitu za pliagu. Liberálna kaviarnička mu to spočítala, Majerský sa zľakol a za výrok sa ospravedlnil. Predseda Kresťanskodemokratického hnutia Milan Majerský dnes v relácii... Čítať ďalej
04 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Poďte do Teplárne!

Majiteľ baru, kde sa na jeseň udiala otrasná tragédia, Roman Samotný, predsedu KDH pozval do podniku, kde mu chce rozprávať o tom, ako vyzerá pliaga.

Milan Majerský si vzal za manželku Miriam Lexmann v rovnaký deň a mesiac ako mali sobáš jeho rodičia. Zdroj: FB / Miriam Lexmann

Exminister školstva Branislav Grőhling hovorí o urážke pre všetkých rodinných príslušníkov LGBTI ľudí, čo je neprijateľné. Nezabudol pripomenúť, že aj oni platia v tejto spoločnosti dane, pracujú tu a starajú sa o svojich blízkych.

Majerského vyjadrenie šokovalo aj Janu Bittó Cigánikovú, ktorá nerozumie, ako niekto môže k pliage prirovnať ľudí len preto, že majú inú orientáciu. Upozornila, že napríklad korupcia v zdravotníctve zabíja, LGBTI ľudia v ňom zachraňujú životy.

Láskavý odkaz Nvotovej

Dorota Nvotová svoj status začala „zostra“ – upozornením pre predsedu KDH, že ak sa zopakuje Tepláreň, práve on bude mať na rukách krv obetí.

Nvotová vypenila a priznala: AJ JA SOM PLIAGA!
Ak ste netušili, kto je predsedom Kresťansko demokratického hnutia, tak po nedeli Milana Majerského určite poznáte. Jeho výrok na adresu LGBT+ ľudí totiž pobúril všeobecnú verejnú mienku a nevýrazný Majerský zo seba urobil najkritizovanejšieho... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Nicholsonovej list

V úvode „listu“ sa europoslankyňa predstavila, ako kolegyňa Majerského manželky Miriam, s ktorou často spolupracuje aj napriek tomu, že má odlišný svetonázor a ideológiu. Tú by Nicholsonová nikdy nenazvala pliagou.

„Som rozvedená s dvoma veľkými deťmi tak ako vy. Znovu som sa vydala tak ako aj vy. Spolu so súčasným manželom máme najmladšieho Jakubka. Môj prvý manžel Tom bol jednou z prvých návštev v pôrodnici, keď sa nám pred siedmimi rokmi narodil Jakubko. Normálne komunikujeme napriek tomu, že žije ďaleko,“ píše Nicholsonová, no vzápätí dodáva, že do toho Majerského nič nie je a ona sa mu nemieni spovedať, pretože nie je morálna autorita.

Reprofoto FB | Lucia Ďuriš Nicholsonová

Načo to teda písala...?

„Dôvod, prečo píšem o svojich intímnych záležitostiach, je ten, že my dvaja máme napriek rozdielnym ideológiám veľa spoločného,“ uvádza na pravú mieru Nicholsonová s tým, že rozhodne to spoločné, čo majú nie je pokrytectvo.

„Nikdy by mi ani len nenapadlo anulovať prvé manželstvo, z ktorého vzišli dve deti. Vy ste to urobili. Potrebovali ste, aby Vatikán vyhlásil vaše prvé za nulitné, aby ste sa pred rovnakým Bohom mohli opäť cirkevne zosobášiť. Máte dva žijúce dôkazy, že ste boli v požehnanom manželskom zväzku, a napriek tomu sa pred Bohom spolu s tou vašou cirkvou tvárite, že vaše prvé manželstvo je jedna veľká nula. Skutok sa nestal,“ moralizuje liberálna poslankyňa s tým, že do tej nešťastnej televíznej relácie ho nemala záujem súdiť.

MIMORIADNE Zmizli ďalšie 4 DETI! ZÚFALÉ rodiny prosia o pomoc: Nevideli ste ich?
Pátracie tímy prosia verejnosť o pomoc pri hľadaní nezvestných maloletých chlapcov a dievčat. Takmer všetky deti zmizli bez stopy v priebehu niekoľkých dní, informuje portál zoznam.sk. V pondelok, 4. septembra, bolo vyhlásené pátranie po ďalších... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Okrem pokory mu praje aj 4 percentá

„Včera ste prstom ukázali na LGBT komunitu a nazvali ste ich pliagou. Čo ste vy? Potrebujete sa hrať pred voľbami na Boha či stačí na Kuffu? Ste len malý pokrytecký predseda, ktorý sa počas reprízy pri sobášnom oltári potreboval zahrať na panica a dnes nazýva tisíce šikovných, vzdelaných ľudí, občanov a daňových poplatníkov pliagou. Prehovorila z vás pýcha. Pýcha, ktorá pochádza zo samospravodlivosti, je hriech. A pýcha prichádza pred skazou a namyslenosť ducha pred pádom. Tak hovorí Biblia,myslí si Ďuriš Nicholsonová s tým, že Majerskému želá veľa pokory a k nej štyri percentá.

&set=pb.100044599982095.-2207520000

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!