VÝZVA Matovičovi: Chceme ďalšie videooooooóóóó....
07 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Občan je ešte Kráľ! Takto pár týždňov pred voľbami to pripomína dlhoročný novinár a posila SNS Karol Farkašovský. Spomenul si aj na voľby minulé, keď každý štvrtý volič na Slovensku volil s presvedčením "aby bola sranda". A tak sa pýta: Čo sa stalo s legendárnou Počiatkovou vilou?

"Vo víre predvolebných udalostí chodia ľuďom po rozume všakovaké myšlienky. Okrem iného sa vážne rozhodujú. Uvažujú komu dajú svoj "kráľovský" dar, to najcennejšie čo raz za štyri roky majú - svoju dôveru," konštatuje Farkašovský na sociálnej sieti.

A s náznakom nostalgie dodáva: "A tak som si spomenul na rok 2020, keď každý štvrtý volič na Slovensku volil s presvedčením "aby bola sranda". Tak ju tu máme - a veľkú!"

"Vo víre spomienok i aktuálnych udalostí mi len tak napadlo: neviete čo sa stalo s legendárnou - nesmelými plagátikmi oblepenou - francúzskou vilou Počiatka, ktorá je údajným majetkom Slovenskej republiky ? Chceme ďalšie videooooooóóóó....," pobavene uzatvára Farkašovský.

A redakcia HD by rada doplnila, že aj nás by zaujímalo, čo sa stalo s majetkom štátu, ktorý Igorovi Matovičovi zabezpečil premiérske kresielko. Hoci iba na krátko, ale predsa!

Takéto progresívne (Progresívne) Slovensko skutočne NECHCEME!
„Tak rád by som sa pred štyri a pol rokmi mýlil!" Podpredseda parlamentu a podpredseda strany Smer-SSD Juraj Blanár pripomenul na sociálnej sieti svoj starší príspevok z roku 2019, v ktorom varoval pred kandidatúrou Zuzany Čaputovej v... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik