Exkluzívne z Hrdí na Hviezdoslava!: Toto treba zastaviť (VIDEO)
07 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Protest Matice Slovenskej Hrdí na Hviezdoslava! je za nami. Hlavný denník a Portál Online Tu a Teraz spravil anketu medzi rôznymi osobnosťami o tom, aký je ich názor na súčasné dianie na Slovensku.

Čo povedali Jarjabek, Čarnogurský, Tabak, Uhrík, Svrček, Švec?

Respondenti sa zhodujú v tom, že odchod riaditeľky je nevyhnutný, pretože nech ona už povie čokoľvek, už to bude len nepekný obal ešte nepeknejšej skutočnosti. Taktiež panuje názorová zhoda v tom, že nový vizuál DPOH je úplne nevhodný a mnohým sa DPOH, ktoré bolo vždy veľmi populárne. Mnohých však pritiahla výzva ukázať tým, ktorí tvrdia, že sú vzdelaní, že toto nie je to, čo chcú občania. Chce to len riaditeľka a hŕstka ľudí.

Poslankyni Romane Tabák NR SR dúhová vlajka neprekáža, no nechápe zbytočné provokácie. Teší ju však veľká účasť na proteste a fakt, že Matica slovenská sa za to postavila a bývalý politik Ján Čarnogurský pripomína, že za progresivistami stoja financie z celého sveta a tiež médiá, ktoré robia premyslenú kampaň pre PS.

NAŽIVO: Protest Matice slovenskej pred mestským divadlom DPOH
Spravodajský portál Online Spravodajský portál Online Tu a Teraz spustil NAŽIVO občiansky matičný protest proti nekultúrnym aktivitám na kultúrnej pôde Divadla P. O. Hviezdoslava. Zapozerajte sa spolu s nami <iframe width="560" height="315"... Čítať ďalej
06 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Kandidát do NR SR Ján Mažgút (Smeru-SSD) zostal milo prekvapený tým, koľko ľudí sa zmobilizovalo práve v Bratislave, ktorá je považovaná za akúsi Mekku progresívcov na Slovensku. To množstvo ľudí už vie poslať vedeniu mesta odkaz, že s tým treba niečo robiť a že ľudia s tým majú problém. Dogmatizovanie určitej skupiny ľudí na úkor iných nesvedčí o tolerancii.

Michaela Gánovská upozorňuje na neprípustnosť prieniku progresivistickej propagandy do našich kultúrnych hodnôt, pamiatok a divadiel. Treba však bojovať aj proti indoktrinácii detí. Iné názory rešpektovať treba, ale aj tie iné názory musia rešpektovať väčšinu.

Matica stavia na koreňoch svojej kultúrnej a spoločenskej činnosti, preto sa k dianiu veľmi nevyjadruje. Ale vždy, keď je potrebné brániť slovenskú suverenitu, štátnosť, či upriamiť pozornosť na určité príkoria. Marián Gešper, predseda Matice Slovenskej hovorí, že príčiny toho nie sú v politike. Matica robí rôzne aktivity, ktoré sú médiami ignorované, preto sa rozhodli upozorniť na problém aj formou verejného protestu.

Otvorený list pre prezidentku! Trpezlivosť dochádza aj športovcom
Aktuálna situácia na Slovensku v súvislosti s nelegálnou migráciou dvíha žlč väčšine Slovákov. Mnoho politikov to označilo ako priame zlyhanie prezidentky a jej úradníckej vlády a samozrejme aj vedenia polície. Trpezlivosť dochádza bežným občanom,... Čítať ďalej
07 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik