Čo sa nezmestilo na tlačovku, alebo na migrantov si nezvykneme (VIDEO)
08 | 09 | 2023 I Eka Balašková

V tomto predvolebnom čase sa Robert Fico sporadicky aj svojim voličom prihovára z videí, ktoré nazval „Čo sa nezmestilo na tlačovku“. V trinástom dieliku tejto skladačky sa Fico prihovára hlavne Štefanovi Hamranovi a tým, že ani on, ani občania si na migrantov zvykať nechcú.

Ešte pred tým sa však pristavil pri Majerského výroku o homosexuáloch, ako o pliage. Nezabudol ani na selektívnu spravodlivosť, pri už povestných dezolátoch v uliciach a kde boli tí najspravodlivejší vtedy. Dvojaký meter podporujú aj médiá niekdajšieho hlavného prúdu, ktoré napomáhajú nebezpečnému PS a liberálom, ktorí ak by vyhrali voľby, nám ukážu pravú tvár pokrivenej demokracie. Fico hovoril aj o tom, že nová vláda, ak v nej bude Smer, bude za pomalý, no menej bolestivý rast slovenskej ekonomiky tak, aby sme sa postupne dostali z chvosta EÚ. Odmieta aj Hamranovo tvrdenie o nutnosti zvykať si na migrantov a tradičným frajerom na záver je tentokrát Richard Sulík.

Selektívna spravodlivosť

Robert Fico skonštatoval, že aj jeho skúsenosti s hnutím KDH sú také, že pravdu povedia, len keď sa pomýlia, takže ich aktuálny predseda ide v správnej straníckej línii. Fica však zaujalo to, čo sa spustilo po tomto výroku a pýta sa: „Kde ste boli, vy všetci spravodliví, keď televízia Markíza označila protestujúcich ľudí za dezolátov?“

Podľa Fica sa všetci škerili nad pomenovaním ľudí, ktorí už nezvládajú devastáciu vládnou politikou, akú tu predvádzala vláda OĽaNO.

Nicholsonová zaželala Majerskému veľa pokory a 4 percentá k tomu
Ešteže sa Milan Majerský (KDH) vyfarbil, inak by niektorí novodobí liberáli museli ostať po škandále s novým vizáulom DPOH niekde zalezení ktovie dokedy. K Majerského vyjadreniu sa o LGBTI ľuďoch už snáď každý niečo povedal. Chýbala už iba... Čítať ďalej
07 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Ďalšia otázka na všetkých spravodlivých

„Kde sta, všetci spravodliví, keď vidíte, ako sa pri propagácii sezóny DPOH, patriaceho Bratislave pod kontrolou progresívcov, reže hlava literárnemu velikánovi Hviezdoslavovi a namiesto Slovenskej vlajky uprednostňuje ukrajinská a dúhová? Ste ticho, ako voš, lebo ste kriváci“ myslí si Robert Fico.

Sú navyše nebezpeční

Svoje tvrdenie predseda Smeru dopĺňa o to, že títo ľudia sú nebezpeční a podporuje ho zatváraním ľudí s nepohodlným názorom, či podporovaním vojny. A to nám podľa Fica hrozí, ak po voľbách PS a liberáli ovládnu krajinu s tým, že až potom pochopíme ich pokrivené chápanie demokracie. A túto budúcnosť čítame podľa neho v denníkoch SME, Aktuality či už aj Pravda.

Nevadí im, že vyzerajú, ako idioti

Robert Fico výnimočne hovorí aj o predvolebných prieskumoch. V jeden deň Hlasu namerajú ledva deväť percent, na ďalší deň už 15 percent a médiá to veselo zverejňujú, čím podľa Fica vyzerajú, ako idioti. Médiá to ani nekomentujú, lebo veď podľa nich sú ľudia nevzdelanci a žerú všetko, čo im médiá naservírujú.

SLOVENSKO OBROVSKY PREPADLO! Tu nikdy nebude dobre! V TOMTO ABSURDISTANE? (VIDEO)
Eurostat nedávno vydal index, podľa ktorého slovenská ekonomika čelí obrovskému prepadu. Analytici vidia príčinu v nedostatku podpory pre domácich podnikateľov, stagnuje infraštruktúra, nemáme vízie a Slovensko ekonomicky rastie ďaleko menej, ako... Čítať ďalej
03 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Verejné financie najhoršie v EÚ

„Keď som v roku 2018 odchádzal z vlády, deficit bol 0,7 percenta. Teraz, v roku 2023 má byť 10-krát vyšší, sedem percent,“ pripomína Fico a dodáva, že aj verejný dlh stúpol z 8.500 na 12.000 eur. Neobišiel ani pokles reálnych miezd, ktorý bude pokračovať aj v tomto roku a médiá sa k tomu stavajú, že je to akože v poriadku.

Pôjdu po voľbách cestou osekávania sociálnych výdavkov?

Robert Fico tvrdí, že Ódorova vláda po voľbách očakáva, že vláda, ktorá z nich vzíde, vezme dôchodcom, prípadne rodičom a pridá na zbrojenie. Fico avizuje pomalé tempo ozdravovania verejných financií – 0,5 percenta ročne.

„A nedotkne sa žiadnych sociálnych výdobytkov. Musíme zvyšovať životnú úroveň. Nie znižovať, priblížiť sa k Českej republike, k EÚ,“ upozorňuje Fico.

Ekonomickí migranti

Robertovi Ficovi sa nepáči, že prezidentka, premiér a policajný prezident postavili Slovensko do pozície legalizátora pobytu pre ekonomických migrantov napriek tomu, že svoju totožnosť nevedia nijako preukázať.

„Nič o nich nevieme, sú to možno teroristi, možno šíria vážne infekčné choroby. Nie sú to žiadni utečenci pred vojnou,“ varuje Fico s tým, že videl len mladých silných mužov na ceste do Nemecka. Tí ostanú u nás, ak nám vláda ČR zavrie hranice. Aj Fico tak, ako mnohí ďalší pripomína časy covidové, keď vojaci a policajti bránili Slovákom vrátiť sa domov.

Melicher predpovedá: Aj keď majú Sorosovci 25 MILIÁRD, PS PADNE! (VIDEO)
Ak sa o mladých ľuďoch hovorí, že sú plní energie, o Mladí sociálni demokrati rozhodne nie sú výnimka. „My potrebujeme Slovensko rozhýbať, rozdýchať a rozostavať,“ hovorí Igor Melicher (Smer-SSD), kandidát č. 25 na poslanca NR SR a predseda Mladých... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vraj si máme zvykať

„Keď je treba buzerovať vlastných občanov, policajtov a vojakov majú dosť. Ak treba urobiť poriadok s nelegálnou migráciou, krčia plecami a tvária sa, že všetko je v poriadku,“nepáči sa Robertovi Ficovi, ktorý Štefanovi Hamranovi odkazuje, že nie, nič nie je v poriadku. A nie je v poriadku ani Hamranovo vyshlásenie, že si na nelegálnych migrantov budeme musieť zvyknúť, ako si zvykli v Nemecku.

„No nezvykneme si, pán Hamran. Aj o tom budú voľby. Či tu bude poriadok, alebo bude náš každodenný život otravovaný nelegálnymi migrantami,“ odkazuje Fico.

Chýba vám frajer na záver?

Tým je podľa Fica predseda SaS. Nie však kvôli vypitiu baru v Dubaji.

„Buď mu je všetko jedno a totálne rezignoval, alebo nemá v hlave všetko v poriadku,“ konštatuje Fico s tým, že keď sa prišlo na jeho prešľap s dcérou v Dubaji, na ktorý Sulík reagoval v zmysle „stáva sa“, že teda omyl.

„Nebude mi vadiť, keď sa takto lakonicky Richard Sulík postaví aj k výsledkom volieb 30. septembra a jeho strana nebude v parlamente. Potom to jeho typické „Shit happens“ bude naozaj na mieste,“ uzatvára Fico.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!