Žiakovo FIASKO POTVRDILO: Sulíkova SAS je banda klamárov, Denník N sú HOAXERI (VIDEO)
06 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

A ČO TAK SA OSPRAVEDLNIŤ, MILÁ SASKA? Včerajší deň jasne ukázal, kto je tu hoaxer a konšpirátor! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru Ľuboš Blaha. Saskár Miroslav Žiak totiž v utorok sadol na lep vtipkárom a obvinil Blahu, že je majiteľom ruského pasu. Žiakovo video obletelo internet a mnohí sa len chytali za hlavu. Známy analytik Radovan Bránik Žiaka dokonca nazval "užitočným idiotom"! A Blaha dodáva: "Pre Žiaka to dopadlo ako fiasko, a teraz sa nevie ani len ospravedlniť. Rovnako ani jeho šéf Sulík."

Včerajší deň jasne ukázal, kto je tu hoaxer a konšpirátor

"SASKA v priamom prenose potvrdila, že liberáli s nami nedokážu zápasiť obsahom a tak si musia vymýšľať klamstvá o ruskom pase.  Žiak už pod ťarchou dôkazov potvrdil, že ruský pas je podvrh. Tvrdil o mne, že som vlastizradca a utekal za tým ich mäsiarom Lipšicom, nech ma zavrie. Čím len potvrdil, že Lipšic je ich človek. Toto je paródia na fašizmus," upozorňuje Blaha.

Podľa Blahových slov to pre Žiaka dopadlo ako fiasko a teraz sa nevie ani len ospravedlniť. Rovnako ani jeho šéf Sulík. "Šírili o mne lož a teraz sa tvária, že sa nič nestalo. Sú na smiech celému Slovensku."

Smerák pripomína, že liberálne médiá naleteli spolu s nimi. Na TA3 ešte teraz svieti šokujúci titulok "Má Blaha ruský pas? Poslanec SASKY získal od hekerov utajované dokumenty."

"Tvári sa to, aké strašné veci o nás zistili a nepovedia, že už aj zahraničie potvrdilo, že je to podvrh, ktorý si viete za desať minút urobiť na internete," prízvukuje Blaha.

Vzápätí sociálne siete zaplavili fotky Korčokovho amerického pasu. "Pozrite si to - ľudia majú skvelý zmysel pre humor."

Ďalšia liberálna konšpirácia: Na Žiaka to navliekli ruské spravodajské služby!

"Liberálne médiá sa, samozrejme, takisto neospravedlnia. Šírili hoax, ale budú sa tváriť, že veď tam dali otázniky. Aké úbohé. Dokonca v Denníku N vyrukovali s konšpiráciou, že toto celé pripravili na Žiaka zlé ruské spravodajské služby. No jasné, túto brilantnú akciu som pripravil s Putinom na tajnom rokovaní v Kremli, sedel s nami aj Lukašenko a živý Prigožin," smeje sa Blaha. 

A ešte raz pripomína - fejkový ruský pas si vie za 3 doláre vyrobiť akýkoľvek vtipálek!

Žiak vytiahol na Blahu RUSKÝ PAS. Smerák reaguje: NAJULETENEJŠÍ HOAX v slovenských dejinách! (VIDEO)
Žiak z SaS prišiel s odhalením o údajnom ruskom cestovnom pase Ľuboša Blahu. Blaha saskárovi odkazuje, že sa môže tešiť na trestné oznámenie. Žiaka mali kontaktovať Anonymous Kandidát strany SASKA Miroslav Žiak uviedol, že obdržal e-mail,... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

"Ale toto je úroveň liberálnych médií - keď sa ukáže, že o Smere šírili hoax, ešte ďalej do nás kopú.  Po včerajšku môžeme oficiálne hovoriť, že Sulíkova SAS je banda klamárov. Ak sa Sulík za svojho Žiaka neospravedlní, tak nielen klamárov, ale aj gaunerov," stojí si za svojím smerák.

Podľa Blahových slov to isté platí pre liberálne médiá ako Denník N - sú to dezinformáčné médiá! "Keby sme si liberálov platili, aby nám naháňali percentá, tak by to nerobili inak," uzavrel poslanec.

Žiak sa poďakoval a ospravedlnil. Ale nie Blahovi!

"NOVÉ INFORMÁCIE K ZVEREJNENÉMU PASU! Vďaka všetkým vám, ktorí ste od zverejnenia anonymných informácií ma kontaktovali a pomáhali mi preveriť vierohodnosť dokumentov, podarilo sa zistiť, že sa jedná o falzifikát. Chcem poďakovať všetkým, ktorí sa do toho vrhli. Ste úžasní a toto je rozdiel medzi deziformátormi a nami! ... Mrzí ma, ak som vyvolal pre niektorých prílišne emócie. Na rozdiel od druhej strany nedisponujem paralelnou tajnou službou, prepismi výpovedí a ani nahrávkami z vyšetrovaní. Považoval som za mimoriadne dôležité tieto informácie, ktoré som obdržal overiť, čo sa aj vďaka vám podarilo. V dnešnej politike sa veľmi nenosí povedať mrzí ma to a priznať pravdu," uviedol saskár na sociálnej sieti.

SMERÁCKI VLCI si to VYBAVILI so šéfredaktorom Aktualít: ZÚFALÝCH ZBABELCOV z liberálnych kaviarní sa NEBOJÍME! (VIDEO)
ŠÉFREDAKTOR AKTUALÍT PETER BÁRDY JE POSADNUTÝ ROBERTOM FICOM! Už dlhší čas si to všímajú Smerácki vlci, ale už aj im trpezlivosť pretiekla. V utorok 5.9., len pár týždňov pred voľbami, totiž Bárdy krstil svoju novú knihu - Fico posadnutý mocou. "My... Čítať ďalej
06 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik