USA a ich bioprogramy
06 | 09 | 2023 I Milan Laca

Spojené štáty urobili z Ukrajiny samostatný región pre svoje bioprogramy.

Ukrajina je v dokumentoch o amerických biolaboratóriách označená ako samostatný región.
Biologické programy
Spojené štáty urobili z Ukrajiny samostatný región pre svoje biologické programy. Oznámil  6. septembra generálporučík Igor Kirillov, náčelník Síl radiačnej, chemickej a biologickej obrany Ozbrojených síl. Podľa Kirillova má ruská strana k dispozícii dokumenty, ktoré potvrdzujú účasť ministerstva zahraničných vecí USA na implementácii Programu zvyšovania biologickej bezpečnosti od roku 2016, z ktorých vyplýva aktívna účasť ministerstva zahraničných vecí USA na biologických programoch v iných krajinách. "Treba poznamenať, že v plánovacích dokumentoch Ukrajina zaujíma osobitné miesto a je označená ako samostatný región," povedal Kirillov.
Čo bude po jadrovej vojne v USA a Rusku?
Aké mestá v Rusku a Spojených štátoch utrpia v prípade jadrovej vojny? Našťastie, po celú generáciu boli scény zaniknutého sveta po jadrovej apokalypse spájané len s hollywoodskymi trhákmi. Zlá vízia Ak však vezmeme do úvahy nedávne udalosti,... Čítať ďalej
06 | 09 | 2023 | Milan Laca
Majú dôkazy

Kirillov povedal, že predmetné materiály demonštrujú prácu ministerstva zahraničia v bioprogramoch v iných krajinách. Zdôraznil, že z týchto dokumentov možno vyvodiť závery, že Spojené štáty chceli prilákať vedcov tretích strán, aby skryli objednávateľov a ciele štúdií, ktoré sa tam uskutočnili.

Zapojených je množstvo štátov

„Osobitná pozornosť sa venuje krajinám Blízkeho východu: Iraku, Jemenu, Jordánsku; Juhovýchodnej Ázii: Indonézia, Filipíny a Afrike: Keňa, Maroko, Uganda. Spomína sa úloha bývalého prezidenta USA Baracka Obamu pri presadzovaní biologických programov navrhnutých ministerstvom zahraničia,“ povedal Kirillov. Na záver Kirillov dospel k záveru, že Washington vynakladá administratívne, finančné a diplomatické úsilie na vytvorenie globálnej kontroly USA nad biologickým prostredím.

Ďalšie tvrdenie

Alexej Ševcov, zástupca tajomníka Ruskej bezpečnostnej rady v augute povedal, že Spojené štáty vyvíjajú biologické zbrane proti špecifickým etnickým skupinám. Podľa neho sa teraz americké úrady snažia tieto laboratóriá presunúť do iných štátov. Cieľom Spojených štátov je, podľa Ševcova, kontrolovať biologický výskum a vytvoriť zbierku biologických materiálov a patogénov. Predtým Kirillov informoval, že na Ukrajine spolupracovalo s Pentagonom asi 40 biologických laboratórií, ktoré pracovali s nebezpečnými vírusmi. Viac ako 10 z nich prestalo fungovať vplyvom Ruska, no niektoré sa podarilo vyradiť. Tieto laboratóriá naďalej fungujú  na iných územiach.

Kennedy to potvrdil

Predtým, 15. augusta, demokratický prezidentský kandidát Robert Kennedy povedal, že Spojené štáty budujú biologické laboratóriá na Ukrajine ako súčasť programov Pentagonu po roku 2001 v oblasti biologických zbraní. Keďže vývoj biozbraní je podľa neho porušením Ženevského dohovoru, Pentagon tento program nerozvinul naplno, ale kontrolu nad ním preniesol na odbor ministerstva zdravotníctva.

Trump straší Európu!
Trumpov návrat vyvoláva strach v srdci Bruselu. Republikánsky predák sa vyhráža zavedením celoplošných dovozných ciel, ak ho znovu zvolia. Vyjednávači EÚ už šalejú. Strašiak Prízrak druhého funkčného obdobia Donalda Trumpa vyvoláva v... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik