SMERÁCKI VLCI si to VYBAVILI so šéfredaktorom Aktualít: ZÚFALÝCH ZBABELCOV z liberálnych kaviarní sa NEBOJÍME! (VIDEO)
06 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

ŠÉFREDAKTOR AKTUALÍT PETER BÁRDY JE POSADNUTÝ ROBERTOM FICOM! Už dlhší čas si to všímajú Smerácki vlci, ale už aj im trpezlivosť pretiekla. V utorok 5.9., len pár týždňov pred voľbami, totiž Bárdy krstil svoju novú knihu - Fico posadnutý mocou. "My nebudeme tolerovať politickú antikampaň šéfredaktora Aktualít pána Bárdyho len pár týždňov pred parlamentnými voľbami len preto, že stále nechce pochopiť a prijať zodpovednosť za to, kde aj jeho práca dostala Slovensko," vyjadrili sa smeráci a zamierili na krst knihy.

Nebudeme tolerovať politickú antikampaň Aktualít!

"V strane SMER - SSD chápeme frustráciu a zlosť liberálnych novinárov z Aktualít, SMEčka či Denníka N za to, že ich obľúbenci ako Čaputová, Matovič, Heger, Kollár či Remišová na celej čiare pohoreli a Slovensko doviedli na pokraj chudoby. Ale za toto my v Smere naozaj nemôžeme. Porazila ich len a len vlastná hlúposť, lenivosť a zhýčkanosť mediálnou podporou mainstreamových médií, ktoré sa pri bezhraničnej obhajobe a obrane ich neschopnosti sami novinársky skompromitovali," uviedli predstavitelia Smeru-SSD na sociálnej sieti.

Doplnili, že nebudú tolerovať politickú antikampaň šéfredaktora Aktualít pána Bárdyho len pár týždňov pred parlamentnými voľbami len preto, že stále nechce pochopiť a prijať zodpovednosť za to, kde aj jeho práca dostala Slovensko.

Z Aktualít sa podľa Smeru za posledné roky stal obyčajný politický leták Matoviča na zaslepené očierňovanie strany SMER - SSD a už piata kniha z ich dielne, namierená osobne proti Robertovi Ficovi, to absolútne potvrdila.

Krst novinky Petra Bárdyho

Bárdy hrubo porušuje zákon o voľbách

"My sme to však zobrali s humorom, lebo s hlúposťou sa bojovať inak nedá a pánovi Bárdymu sme pripravili prázdny obal knihy o ňom, ktorý je tak prázdny, ako hodnota jeho novinárskej práce. Pripravili sme preňho aj malé prekvapenie - podanie na štátnu komisiu pre voľby, pretože pán Bárdy hrubo porušuje zákon o voľbách tým, že Aktuality sa platenou reklamou vlastných klamstiev snažia manipulovať verejnú mienku a ovplyvniť výsledok parlamentných volieb," prízvukujú smeráci a pridali aj video.

"Ako Smerácki vlci sme generácia, ktorá vyrástla v dobe hrubého porušovania základných ľudských práv a slobôd, cenzúry a mediálnej manipulácie a takéto trápne pokusy poškodiť stranu SMER - SSD bude tvrdo konfrontovať, pretože my sa zúfalých zbabelcov z liberálnych kaviarní naozaj nebojíme," uzavrela strana Smer.

Žiak vytiahol na Blahu RUSKÝ PAS. Smerák reaguje: NAJULETENEJŠÍ HOAX v slovenských dejinách! (VIDEO)
Žiak z SaS prišiel s odhalením o údajnom ruskom cestovnom pase Ľuboša Blahu. Blaha saskárovi odkazuje, že sa môže tešiť na trestné oznámenie. Žiaka mali kontaktovať Anonymous Kandidát strany SASKA Miroslav Žiak uviedol, že obdržal e-mail,... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik