Prvá dáma USA má po 4 mRNA injekciách ZNOVA COVID!
07 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Jill Biden je dvakrát očkovaná a po dvoch posilňujúcich dávkach a predsa to zase chytila! Manželka amerického prezidenta Joe Bidena Jill (72) má covid. Naposledy chorobu prekonala skoro presne pred rokom v auguste 2022. Jej opätovnému nakazeniu nezabránilo ani dvojité očkovanie a dve posilňujúce dávky. Ochorenie, ktoré prichádza v čase zvyšujúceho sa počtu nákaz v Spojených štátoch, potvrdila hovorkyňa Bieleho domu Karine Jean-Pierrová. Informujú o tom Fox News.

Našťastie, Joe je negatívny

„Dnes večer bola prvá dáma pozitívne testovaná na Covid-19. V súčasnosti má iba mierne symptómy. Prvá dáma zostane doma v Rehoboth Beach v Delaware,“ uviedla vo vyhlásení kancelária prvej dámy. 

S reakciou sa ponáhľala aj hovorkyňa Bieleho domu Karine Jean-Pierrová. Tá uistila, že testovaný bol v nadväznosti na ochorenie svojej ženy aj prezident Biden, a to negatívne. Podľa hovorkyne bude testovaný v pravidelných intervaloch.

Medzi prvými očkovanými v Spojených štátoch

Prvá dáma mala covid-19 už minulý rok v auguste. Prezidentský pár pritom bol medzi prvými očkovanými v Spojených štátoch. Sám prezident Joe Biden (80) prekonal nákazu covidom minulý rok v júli. Obaja mali podľa dostupných informácií mierny priebeh choroby.

FOTO TASR/AP | Antony Fauci, "otec covidošialenstva" v USA, ako Bidenov poradca, končí

Vracajú sa rúška, Fauci sa bojí občianskej neposlušnosti

Ochorenie prvej dámy prichádza v čase, keď v Spojených štátoch znovu stúpajú zaznamenané nákazy covidom-19. Najhoršia situácia je na Floride, kde zvýšený počet prípadov hlási asi štvrtina nemocníc. Niektoré nemocnice v USA už opäť zaviedli povinnosť nosiť rúška.

Bývalý šéf Národného ústavu pre alergie a infekčné choroby Anthony Fauci, ktorý mal boj s covidom v USA na starosti, sa už nechal počuť, že sa obáva, že ľudia nebudú dodržiavať povinnosť nosiť rúška v prípade, že by to bolo opäť potrebné.

Český vojak na Ukrajine: VY POZÉRI, POVEDZTE ĽUĎOM PRAVDU! Všetko je vraj inak
Český vojak na Ukrajine dementoval správy, že by sa na Ukrajine všetko vyvíjalo skvele, že by Ukrajinci drvili Rusov, ktorí už nemajú ľudí, muníciu, motiváciu, techniku, zbrane... „Ako je možné, že už je ukrajinské víťazstvo na dosah? Toto jasanie... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik