Po Žiakovi z SaS mal nepravdivú informáciu šíriť aj Hlina z SaS! TOTO mu odkazuje ministerstvo vnútra
06 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Včera Miroslav Žiak, dnes aj Alojz Hlina (obaja SaS) mali šíriť nepravdivé informácie. Žiak o Ľubošovi Blahovi (SMER- SSD). Hlina o hraničnom stĺpe pri vstupe na Slovensko z Poľska.  Ministerstvo vnútra reagovalo: 

"Zaznamenali sme nepravdivú informáciu šíriacu sa na Facebookovej stránke politika Alojza Hlinu," vyjadrilo svoj postoj ministerstvo vnútra prostredníctvom TASR. Hlinovi rezort vysvetlil, ako sa veci majú.

Ide podľa nich o príspevok  z 26. 08. 2023.

Hlina v ňom kritizuje zanedbaný hraničný stĺp pri vstupe na Slovensko z Poľska.

"Pri prechode cez hranice Lipnica - Bobrov ma zaujal tento hraničný stĺp, ktorý v niečom dokonale vystihuje našu krajinu," napísal na sociálnej sieti.

"Na niečo sa tu stále hráme, pretvarujeme sa, Merkelovú chcel náš expremiér učiť, ako sa rieši kríza.Rozhadzujeme peniaze tak, akoby sme boli Brunej alebo Nórsko a pritom nevieme hospodáriť, nezvládame základné veci. Nevieme postaviť diaľnicu, nevieme natrieť ani len ten stĺp pri vstupe na Slovensko," uvádza okrem iného Hlina na sociálnej sieti.

Dúfam, že ma za to nezatknú, konštatuje v závere príspevku.

FOTO: Facebook Alojz Hlina

Radi by sme sa za odbor štátnych hraníc SVS rezortu vnútra vyjadrili, uviedlo ministerstvo vnútra

Ministerstvo vnútra SR zabezpečuje pravidelnú údržbu vyznačenia štátnych hraníc SR (najmä hraničných znakov) v niekoľkoročných cykloch, vždy po dohode s partnerským štátom. Na fotografii v príspevku však NIE JE HRANIČNÝ ZNAK v zmysle platného vyznačenia štátnej hranice podľa medzinárodnej zmluvy, nie je ani súčasťou hraničnej dokumentácie. Ide pravdepodobne o symbolické označenie štátneho územia z minulosti (pravdepodobne staršia iniciatíva kraja, okresu alebo obce, podľa tvaru stĺpu možno ešte z čias Československa). Z tohto dôvodu Ministerstvo vnútra SR (odbor správy štátnych hraníc) nezodpovedá za stav uvedeného stĺpu (hoci treba uznať, že v tomto prípade by bola potrebná jeho obnova alebo odstránenie).

Žiak vytiahol na Blahu RUSKÝ PAS. Smerák reaguje: NAJULETENEJŠÍ HOAX v slovenských dejinách! (VIDEO)

Žiak z SaS prišiel s odhalením o údajnom ruskom cestovnom pase Ľuboša Blahu. Blaha saskárovi odkazuje, že sa môže tešiť na trestné oznámenie.

Žiaka mali kontaktovať Anonymous.

Viac v článku:

Žiak vytiahol na Blahu RUSKÝ PAS. Smerák reaguje: NAJULETENEJŠÍ HOAX v slovenských dejinách! (VIDEO)
Žiak z SaS prišiel s odhalením o údajnom ruskom cestovnom pase Ľuboša Blahu. Blaha saskárovi odkazuje, že sa môže tešiť na trestné oznámenie. Žiaka mali kontaktovať Anonymous Kandidát strany SASKA Miroslav Žiak uviedol, že obdržal e-mail,... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik