Naštvaná Dagmar Kramplová z SNS! Teraz ste sa zobudili?
06 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

"TERAZ VÁS NA MINISTERSTVE VNÚTRA ZOBUDILI? ALEBO SA DLHÉ MESIACE REALIZUJE NELEGÁLNA MIGRÁCIA NA SLOVENSKO S VEDOMÍM OFICIÁLNYCH VLÁDNYCH MIEST??" Pýta sa Dagmar Kramplová zo strany SNS, na sociálnej sieti.

Kramplová zdôrazňuje, že už takmer rok a možno ešte dlhšie Slovenská národná strana upozorňuje na mimoriadne prudký nárast nelegálnych migrantov na Slovensku, ktorý je podľa všetkého už porovnateľný s migračnou vlnou z rokov 2015 a 2016! O tomto probléme vieme z prvej ruky všetci tí, ktorí máme v neďalekej vzdialenosti centrum cudzineckej polície v bratislavských Vajnoroch, ktoré sa pod vedením Hamrana, Mikulca a Orlovského zmenilo v podstate na MIGRAČNÉ LEGALIZAČNÉ CENTRUM!

"Ja sama okolo tohto Hamranovho, Mikulcovho a Orlovského migračného legalizačného centra chodím niekoľkokrát do týždňa a vidím to tam zakaždým, keď idem okolo! Na mieste sa hromadia a po zemi sa povaľujú bandy migrantov, vo večerných a nočných hodinách sa bezprízorne potulujú po okolí, sústavne zanechávajú na mieste odpad a najnovšie si už títo nelegálni migranti na neďalekej autobusovej zastávke aj zapaľujú ohne!" Informuje Kramplová na sociálnej sieti.

Hamranovi posiela Kramplová odkaz

Vážený pán Hamran, ale aj všetci ostatní, ktorých sme našimi upozorneniami konečne prebrali zo spánku - TOTO HROMADENIE MIGRANTOV A LEGALIZÁCIA ICH POBYTU TU TRVÁ UŽ NIEKOĽKO MESIACOV A NAPRIEK VŠETKÝM UPOZORNENIAM S TÝM MINISTERSTVO VNÚTRA DOTERAZ NIČ NESPRAVILO, TAKŽE SA NA NIČ TERAZ NEVYHOVÁRAJTE!

Prihovára sa aj občanom Slovenskej republiky

"Občania, toto, čo vidíme už niekoľko mesiacov vo Vajnoroch, v Malackách a aktuálne aj vo Veľkom Krtíši, to je presne výsledok toho, keď sa tie najdôležitejšie úrady v štáte dostanú do rúk liberálnej mafie z mimovládok (viď Orlovský z Nadácie otvorenej spoločnosti na Migračnom úrade SR)! Túto progresívno-liberálnu škodlivú politiku musíme vo voľbách 30.09.2023 zastaviť! Len silná národná vláda so silnou voličskou podporou dokáže zabezpečiť poriadok a prosperitu na Slovensku!" Konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik