Cigániková NESKUTOČNE perlila, Taraba vysvetľoval! (VIDEO)
06 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Jana Bittó Cigániková (SaS), Tomáš Taraba (SNS) a František Mikloško (KDH) sa stretli v politickej diskusnej relácii TV Markíza, Na telo. Cigániková podľa Tarabu priam vedecky perlila, čo dokazuje aj video, ktoré zdieľal Taraba na sociálnej sieti.

Jana Bittó-Cigániková z SaS, v relácii Na telo v televízii Markíza vyhlásila, že: “...gayom a lesbičkou sa narodíte.”

Taraba je presvedčený, že ide o ideológiu a tvrdiť, že sa niekto takto narodí, sa o jednodňovom dieťati nedá, pretože, ako hovorí: "...neviem ako ste to skúmali".

“Ja hovorím o lesbičkách a gayoch. L a G viete, tie písmenká,” reagovala Cigániková.

Tarabu ale zaujímal výskum, ktorý dokáže na jednohodinovom, alebo jednodňovom dieťati určiť, že sa narodil ako lesbička: "...to by ma veľmi tento výskum zaujímal,” reagoval na slová Jany Bittó Cigánikovej.

Reakcia Cigánikovej v závere dialógu bola, že ideológiou je Andrej Danko, predseda strany SNS, za ktorú aj Tomáš Taraba kandiduje.

Vyfarbilo sa aj KDH, ktoré v relácii zastupoval František Mikloško

“Nerozumiem prečo má pán Mikloško problém jasne povedať voličom na Spiši, na Orave, na Kysuciach, že s pani Cigánikovou a Šimečkom spolu nepôjdete. Čo máte s nimi spoločné ako KDH?” Pýtal sa Tomáš Taraba, od Mikloška.

Zároveň upozornil, že chápe, že v PS nevidí KDH žiadny problém, nakoľko už robili kampaň pre Valla.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik