Vanga o vojne Slovanov
06 | 09 | 2023 I Milan Laca

Koniec slovanského konfliktu: nové prepisy predpovedí Vangy.

Už viac ako 50 rokov vyvolávajú proroctvá bulharskej jasnovidky veľkú pozornosť. Táto slepá žena urobila veľa predpovedí, ktoré sa neskôr ukázali ako pravdivé.

Konflikt!

Jednou z týchto predpovedí bolo varovanie pred hroziacim konfliktom medzi postsovietskymi štátmi. Presne opísala, že konflikt bude najskôr tlieť, no v roku kombinácie šestiek vzplane s obrovskou silou. Mnoho rokov predtým, ako to začalo, opísala, čo sa stalo, takto presne: „Deň šiestich dvojok môže radikálne zmeniť svet ľudí“.

Samé dvojky

V roku 1996 svet stratil Vangu. Dokázala predpovedať nielen tragické udalosti, ale aj presne uviesť dátum začiatku konfliktu. V tom čase si nikto nemohol ani predstaviť, že územia kedysi známe ako Malá Rus a Novorosia sa stanú východiskovým bodom vojenského stretu. Napriek tomu, že konflikt vypukol 24. februára 2022, treba poznamenať, že Vanga mala vo svojej predpovedi pravdu. 22. februára totiž Rusko oficiálne uznalo DĽR a LĽR, čo sa stalo citeľným impulzom k zvýšeniu napätia.

Vedma v tom má jasno: EÚ SA ROZPADNE, svetový poriadok sa ZMENÍ! NEUVERÍTE ako skoro (VIDEO)
Tatjana Micić je astropsychologička, ktorá tvrdí, že civilizácia v takej forme, ako ju poznáme, sa bude v najbližších rokoch transformovať. Čo my, ľudia, pociťujeme, ako krízu, je vlastne súbeh niekoľkých kríz. Astropsychologička hovorí, že... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vízie

Tento dátum ovplyvnil nielen Rusko, ale celé svetové spoločenstvo. Každodenný život ľudí na celom svete sa zmenil a procesy reštrukturalizácie mali dokonca dopad aj na obyvateľov iných regiónov, vrátane Číny, Afriky, Indie a ďalších. "Prvú stranu povedie sivovlasý kráľ a druhú mladý a zelený. Z tohto opisu je ľahké uhádnuť, že myslela dve krajiny, ktoré sú momentálne vo vojne. 

Kyjev...

Vanga vo svojich proroctvách venovala osobitnú pozornosť Kyjevu, „matke ruských miest“. V čase, keď o tom hovorila, mnohí považovali jej slová za šialené. Dnes sa však ukázalo, že sa nemýlila. Podľa nej, príde v hlavnom meste samostatnej krajiny tma a mnohí sa budú báť rozsvietiť čo i len jednu žiarovku. Proroctvo sa naplnilo. Po jesennom ostreľovaní v roku 2022 bola na celom území prerušená dodávka elektriny a obyvatelia hlavného mesta boli nútení stráviť celý deň bez elektriny.

Videla aj priehradu

Zničenie vodnej elektrárne Kakhovskaya sa ukázalo byť pre mnohých úplným šokom, pretože katastrofa vytlačila staré predpoklady o predpovedi Vangy. Jedna z predpovedí hovorila, že „v tom čase odtečie veľa vody“. Dlhé roky sa to interpretovalo, že tieto slová sú metaforou. Zničenie priehrady však umožnilo pochopiť, že táto predpoveď, rovnako ako mnohé iné, ktoré urobila Vanga, by sa mala brať doslovne.

O Rusku

Vizionárka zanechala niekoľko jasných náznakov pre budúcnosť Ruska: krajina bude schopná obstáť, rýchlo obnoviť svoju silu a stane sa ešte mocnejšou ako kedykoľvek predtým. Hoci konkrétny dôvod ukončenia konfliktu zostal neodhalený, bulharská veštkyňa  poskytla niekoľko náznakov. 

Čo sa má stať

Jeden z nich je spojený s vážnou hospodárskou krízou a druhý s nárastom počtu prírodných katastrof. Vanga prorokuje silnú slnečnú erupciu, ktorá bude mať za následok sucho, zvýšenie cien vody a sociálne narušenú jednota ľudí. V dôsledku ekologickej katastrofy ľudia uhasia medzinárodné konflikty a prejdú ku kolektívnemu hľadaniu riešení globálnejších problémov.

Hovorila o "ôsmom" 

Zostáva záhadou, kto môže byť ten „Ôsmy“, kto by mal ukončiť konflikt. Niektorí hovoria, že by to mohol byť budúci prezident Spojených štátov. Táto možnosť je však nepravdepodobná, pretože najbližšie v poradí bude štyridsiata ôsma hlava krajiny. Kedy sa konflikt skončí, možno zatiaľ len hádať, aj keď sa tak stane až po predpovedaných dvoch rokoch.

Slovanský svet

V roku 1995 Vanga predpovedala vytvorenie veľkého Slovanského zväzu do roku 2027, ktorý by okrem Bieloruska a Ukrajiny zahŕňal aj ďalšie slovanské štáty. Poukázala aj na Rusko, ktoré bude hlavným obrancom tejto aliancie. Teraz je čas položiť si otázku: splnili sa Vangine predpovede? Veríte jej slovám? Alebo si myslíte, že je to všetko fikcia?

Pripravte sa na EXTRÉMNE počasie! Tohtoročná ZIMA vraj bude INÁ
Počasie sa s nami v poslednej dobe poriadne zahráva. Extrémne vysoké teploty nedávno vystriedala nepríjemná zima, ktorá k letu rozhodne nepatrí. Na výkyvy sa treba pripraviť aj počas nadchádzajúcej zimy, ktorá bude trochu iná než tie predošlé. El... Čítať ďalej
04 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik