Sme rodina: Situácia je VEĽMI VÁŽNA! Mierne povedané... KEDY SA TU OBJAVÍ HAMRAN? (VIDEO)
05 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Situácia s nelegálnymi migrantmi je naozaj veľmi vážna a kompetentní stále nekonajú! Uviedla to strana Sme rodina na svojej sociálnej sieti. A ich podpredseda, Peter Pčolinský, bol na mieste osobne.

Pčolinský sa bol pozrieť v jednom súkromnom areály vo Veľkom Krtíši, kde je zhruba 700 až 800 nelegálnych migrantov.

"Situácia je tu naozaj veľmi vážna. A to je ešte veľmi mierne povedané! Migranti sú tu už niekoľko dní. Sú hladní, vyčerpaní, policajti slúžia 18 hodinové služby, nemá ich kto vystriedať. A v okolí Veľkého Krtíša sa pohybuje ďalšia stovka nelegálnych migrantov. Kedy sa tu objaví policajný prezident alebo minister vnútra?," pýta sa Pčolinský.

Viac sa dozviete vo videu: 

"Začínajú sa búriť, sú nespokojní, pretože sú tam umiestnení už viac dní," doplnil prednosta veľkokrtíšskeho mestského úradu Marián Balko. Uviedol, že podmienky v hale nie sú pre migrantov vyhovujúce, nespĺňa štandardy a nie je to podľa neho v poriadku.

Týka sa to napríklad protipožiarnej ochrany, hygieny i toho, že priestor nemá podmienky pre ubytovanie veľkého množstva ľudí.

Zvolanie 100. schôdze Národnej rady SR

Podľa čl. 83 ods. 2 Ústavy Slovenskej republiky a § 17 ods. 2 zákona Národnej rady SR č. 350/1996 Z. z. o rokovacom poriadku Národnej rady SR v znení neskorších predpisov na žiadosť skupiny poslancov zvoláva podpredseda NR SR Peter Pčolinský 100. schôdzu Národnej rady SR.

Schôdza sa bude konať vo štvrtok 7. septembra o 10.00 h v Zimnej jazdiarni Bratislavského hradu v Bratislave.

Poslanci navrhujú prerokovať na schôdzi bod programu: Návrh skupiny poslancov Národnej rady Slovenskej republiky na prijatie uznesenia Národnej rady Slovenskej republiky k nelegálnej migrácii (tlač 1772).

HLAS ŽIADA RUŠENIE MIMORIADNEJ COVIDOVEJ SITUÁCIE KVÔLI MIGRANTOM I VÝMENU POLICAJNÉHO PREZIDENTA!
HLAS ŽIADA ZAISŤOVANIE MIGRANTOV, ZRUŠENIE MIMORIADNEJ COVIDOVEJ SITUÁCIE KVÔLI ICH VRÁTENIU, PRÍTOMNOSŤ ARMÁDY NA HRANICIACH I VÝMENU POLICAJNÉHO PREZIDENTA. Zaistenie nelegálnych migrantov Zaistenie nelegálnych migrantov až do dôsledného... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

 

.