Prieskum WSJ: Väčšina Američanov nesúhlasí s Bidenovou podporou Ukrajiny
05 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Podľa najnovšieho prieskumu Wall Street Journal väčšina amerických voličov nesúhlasí s postupom prezidenta Joea Bidena v súvislosti s Ukrajinou, informuje Breitbart.

Prieskum ukázal, že 52 percent voličov nesúhlasí s Bidenovým zaobchádzaním s Ukrajinou, čo je nárast od 22. marca, kedy nesúhlasilo 46 percent. Prieskum nešpecifikoval, v čom s jeho správaním nesúhlasili.

Prieskum ukázal, že veľká väčšina republikánskych primárnych voličov – 62 percent – ​​uviedla, že sa robí príliš veľa, zatiaľ čo 17 percent uviedlo, že je to správne množstvo a 14 percent uviedlo, že sa nerobí dosť.

Percento tých, ktorí povedali, že sa robí príliš veľa, sa zvýšilo z 56 percentuálnych bodov v apríli.

Odvtedy Ukrajina začala svoju protiofenzívu v snahe získať späť zabraté územie od ruských síl, no nepostupuje tak rýchlo ani úspešne, ako Západ dúfal.

Zelenskyj, Biden, foto: Getty Images

Biden od začiatku ukrajinskej vojny hovoril, že bude podporovať Ukrajinu „tak dlho, ako to bude potrebné“. Nedávno požiadal o ďalších 24 miliárd dolárov pre Ukrajinu na preklenutie predpokladanej medzery medzi koncom fiškálneho roka 30. septembra a schválením rozpočtu na rok 2024.

Ak bude schválených 24 miliárd dolárov, celkové výdavky na Ukrajine by sa od začiatku vojny vo februári 2022 zvýšili na 135 miliárd dolárov.

Český vojak na Ukrajine: VY POZÉRI, POVEDZTE ĽUĎOM PRAVDU! Všetko je vraj inak
Český vojak na Ukrajine dementoval správy, že by sa na Ukrajine všetko vyvíjalo skvele, že by Ukrajinci drvili Rusov, ktorí už nemajú ľudí, muníciu, motiváciu, techniku, zbrane... „Ako je možné, že už je ukrajinské víťazstvo na dosah? Toto jasanie... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik