ÓDOR A ČAPUTOVÁ už VEDIA, čo s MIGRANTAMI! ALE NEPOVEDIA
05 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

S premiérom Ľudovítom Ódorom a ministrom zahraničných vecí Miroslavom Wlachovským som dnes hovorila o možných riešeniach migračnej situácie na Slovensku. Uviedla to prezidentka Zuzana Čaputová na sociálnej sieti. Aké sú tie opatrenia? To zatiaľ neprezradí.

Hlava štátu informovala, že s premiérom Ľudovítom Ódorom a ministrom zahraničných vecí Miroslavom Wlachovským v utorok hovorila o možných riešeniach migračnej situácie na Slovensku.

"Premiér ma informoval o pripravovaných krokoch, zameraných na zvýšenie bezpečia našich občanov a na zníženie počtu nelegálnych migrantov prechádzajúcich cez naše územie. Opatreniam, o ktorých bude premiér informovať zajtra po rokovaní vlády, som vyjadrila svoju podporu," uzavrela záhadne Čaputová.

Pellegrini je ZDESENÝ: TOTO JE NAOZAJ policajný prezident Slovenskej republiky? (VIDEO)
Čo sme banánová republika? Pellegrini odkázal policajnému prezidentovi Hamranovi, aby prestal vyplakávať a začal konečne riešiť situáciu s migrantmi. Ten sa však namiesto toho chváli ocenením z Maďarska! Hamran: V západnej Európe si na migrantov... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik