Nvotová vypenila a priznala: AJ JA SOM PLIAGA!
05 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Ak ste netušili, kto je predsedom Kresťansko demokratického hnutia, tak po nedeli Milana Majerského určite poznáte. Jeho výrok na adresu LGBT+ ľudí totiž pobúril všeobecnú verejnú mienku a nevýrazný Majerský zo seba urobil najkritizovanejšieho politika nedeľných diskusii.

Majerský totiž v relácii Na telo LGBT ľudí nazval pliagou, čo zdvihlo vlnu odporu u väčšiny príčetného diváctva, ale aj u politikov. Majerský sa pod tlakom verejnej mienky ospravedlnil, na čo cez facebookový status reagovala aj demokratka Dorota Nvotová. Aby toho nebolo málo, vyhlásila za pliagu aj samu seba.

Nešťastný výrok

Predseda Kresťanskodemokratického hnutia Milan Majerský dnes v relácii Na telo s Michalom Kovačičom televízie Markíza svojim výrokom o LGBTI vyvolal ostrú kritiku viacerých politikov. Na otázku, či je väčšou hrozbou pre Slovensko LGBTI alebo korupcia, odpovedal tak, že obe dal na rovnakú úroveň.

Predseda KDH Milan Majerský, FOTO - TASR

Aj korupcia, aj LGBTI+. Sú to pliagy, ktoré ničia krajinu," vyjadril sa o menšine inak orientovaných osôb. Pobúrilo to nie len majiteľa Teplárne Romana Samotného, či Branislava Grőhlinga (SaS), ale aj poslankyne Jany Bittó Cigánikovej (SaS) či Demokrata Eduarda Hegera.

Predseda KDH nazval LGBT komunitu pliagou. Liberáli besnia
V nedeľnej diskusnej relácii na Na telo, označil Milan Majerský LGBT komunitu za pliagu. Liberálna kaviarnička mu to spočítala, Majerský sa zľakol a za výrok sa ospravedlnil. Predseda Kresťanskodemokratického hnutia Milan Majerský dnes v relácii... Čítať ďalej
04 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Nepochopený

O niekoľko hodín si Majerský „nasypal popol na hlavu“ s tým, že má úctu ku každému človeku a preto ho mrzí nesprávne pochopenie jeho vyjadrenie, v ktorom „v rýchlosti“ použil dehonestujúce slová.

„Kto ma pozná, vie, že mám celoživotne úctu ku každému človeku, bez výnimky. Dôstojnosť každého človeka je pre nás v KDH základnou hodnotou. Pri zjednodušenej otázke, či je väčšou hrozbou korupcia alebo LGBTI, som si v tom momente predstavil tému registrovaných partnerstiev resp. manželstiev a pochopil som to tak, že k nej otázka smerovala,“ zachraňoval Majerský na sociálnej sieti, čo sa dalo.

Nemal na mysli ľudí

„Keď som dnes použil slovo "nešťastie" či "pliaga", mal som na mysli ideológiu, vonkoncom nie konkrétnych ľudí. Toto nedorozumenie ma mrzí a ospravedlňujem sa, ak bolo nesprávne pochopené, resp. ak som sa tým niekoho dotkol,“uviedol Majerský s tým, že na záver statusu sa ešte vrátil k zmieňovanom boji s korupciou.

Láskavé slová Demokratky

„Keď niekoho z tejto komunity znova zavraždia, budete mať tentoraz krv na rukách aj Vy, pán Majerský. Vaše ospravedlnenie nie je dostatočné,“ otvára svoj status Dorota Nvotová s tým, že za toľko podľa nej nenávidenými iniciálami LGBTI sú reálni ľudia, nie nejaká ideológia.

„Sú to živí ľudia, ktorých životy sú každým takýmto vyjadrením viac a viac v ohrození. Mnohí z nich sú kresťania. A nič nekresťanskejšie ako nazývať ich pliagou ste nemohli urobiť. Boh je láska. Tak nás to učili na hodinách náboženstva, tak to hovoria kňazi, tak to hovoril Ježiš. Ak je Boh láska, tak vy ste sa dnes proti Bohu rúhali,“ vyslovila sa Nvotová na Facebooku a hneď v ďalšom statuse prehlásila, že ona je pliaga a priložila dúhovú vlajku.

Facebook / Dorota Nvotová

Nižšie ceny paliva? Zabudnite, Slováci!
Auto sa za ostatných 50 rokov stalo súčasťou vybavenia takmer každej rodiny. V ostatnom čase nám ich spotreba výrazne načiera do peňaženiek. Analytici hovoria, že inak tomu nebude ani v najbližšom čase. Hoci turistická sezóna, počas ktorej je... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik