Hlas odkazuje Demokratom: Skončite s touto politikou šírenia klamstiev!
05 | 09 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Demokrati sa vyfarbili! Varujú pred snahou zmeniť voľbu prezidenta. Hlas upozorňuje, že sú to klamstvá!

Strana Demokrati tvrdí, že viaceré strany majú po voľbách záujem zrušiť priamu voľbu prezidenta a preniesť ju do parlamentu. Hlas-SD v reakcii vyzval Demokratov, aby skončili s politikou šírenia klamstva.

"Ak sa Robert Fico, Peter Pellegrini, Andrej Danko, Milan Uhrík a ďalší dostanú k moci, budú koketovať s myšlienkou, aby zmenili priamu voľbu prezidenta. Trúfnem si povedať, že je to ich plán," vyhlásil kandidát Demokratov Juraj Šeliga. Poukázal na právomoci, ako sú udeľovanie milosti či možnosť vetovať zákony, ktoré by podľa nich priniesli politikom beztrestnosť.

Podľa Hlasu-SD, ktorému predsedá Pellegrini, používajú Demokrati lož ako pracovnú metódu. "Hlas nikdy nespochybnil priamu voľbu prezidenta a vyzýva Demokratov, aby s touto politikou šírenia klamstiev skončili," uviedla hovorkyňa strany Patrícia Medveď Macíková.

Kaliňák sa pustil do Hamrana: TOTÁLNY IGNORANT A KLAMÁR! (VIDEO)
KEBY BOL HAMRAN ŠÉFOM ZLOČINECKEJ SKUPINY PREVÁDZAČOV, NEROBIL BY TO INAK! Exminister vnútra SR Robert Kaliňák obvinil súčasného prezidenta Policajného zboru SR Štefana Hamrana z úmyselného porušovania zákona legalizovaním pobytu nelegálnych... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik