Budeme zapisovať aj suseda? (VIDEO)
05 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Predseda hnutia Republika a europoslanec Milan Uhrík číta z návrhu nariadenia, v ktorom sa hovorí aj o tom, že dieťa bude môcť mať zapísaných v rodnom liste skutočne zaujímavé údaje. A neprekvapilo ho len to, že by to mohla byť homosexuálna dvojica.

Čo je to tá „polyamoria“? Uhrík vo videu vysvetlil, že do rodného listu budú môcť mať deti napísané nie len dvoch ľudí. V praxi to bude znamenať, že v rodnom liste bude mať dieťa možnosť mať napísaných ako rodičov niekoľko mužov, či žien, nie len pár. Podľa neho je to jasný úpadok EÚ a zaoberani sa nezmyslami namiesto reálnych problémov. Politické absurdity pred voľbami aj u nás rastú, ako huby po daždi.

Polyamoria

Doslovný preklad znie veľmi pekne. Slovo je zložené z dvoch gréckych slov „poly“ (veľa) a „amoria“ (láska). V praxi to znamená, že ide o praktizovanie, alebo akceptáciu viacerých ľúbostných vzťahov s plným vedomím všetkých zainteresovaných. Ak ste sa kedysi smiali z trápnych seriálov, kde „každý s každým niečo má“, tak do budúcnosti presne s takýmito vzťahmi ráta EÚ. Akýmsi „logom“ polyamoristov je modrá ležatá osmička v červenom srdiečku

Kollárovi tečie do topánok
Boris Kollár (Sme rodina) má najnovšie na krku nový škandál. Po Barbore Richterovej sa ozvala ďalšia údajná milenka a zverejnila video pod názovm "Pravda o Borisovi K." <iframe width="560" height="315"... Čítať ďalej
04 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

O čom hovorí nariadenie

„Väčšie ťažkosti s uznávaním majú najmä rodiny s viac, ako dvomi rodičmi. V budúcnosti bude táto možnosť zaiste k dispozícii, preto je dôležité, aby nariadenie už od začiatku bolo flexibilné a umožňovalo netradičné rodinné konštelácie,“cituje Uhrík z nariadenia EÚ vo videu. Európske osvedčenie o rodičovstve má obsahovať možnosť mať viac, ako dvoch rodičov.

Hlboký úpadok

„Ja som v EP už počul všeličo. Počul som, že niekto sa cíti, ako tretie pohlavie, počul som, že niekto si o sebe myslí, že je pes, počul som, že niekto sa ožení, alebo vydá za lietadlo, že existuje „rodič 1“ a „rodič 2“, ale aby namiesto mamy a otca malo nejaké dieťa štyroch rodičov chlapov, tak to je teda novinka aj pre mňa,“nevychádza z údivu europoslanec, ktorý konštatuje, že je to aj dôkaz, že niektoré veci hlboko upadajú.

Potrebujeme zdravý rozum

Milan Uhrík si myslí, že namiesto nejakého rodičovského preukazu v Európe potrebujeme zdravý rozum, s ktorým môžeme riešiť skutočné problémy. Uhrík aj hovorí priamo nelegálnej migrácii, či hospodárskej politike.

„Pretože na to sme do EÚ vstupovali. A nie riešiť takéto nezmysly,“ uzavrel svoj príhovor Uhrík. Celý dokument, o ktorom hovorí, nájdete na tomto odkaze.

Absurdít máme dosť (už) aj doma

Kým európski politici riešia, koľko matiek a otcov budú mať naši potomkovia v rodných listoch, na domácej politickej scéne sa kandidátka PS chystá vniesť do politiky aj tému dojčenia. Preto je podľa Igora Bukovského strana, za ktorú Kleštincová kandiduje, nevoliteľná. Práve PS je na Slovensku veľkým zástancom podobných praktík, o akých hovorí aj Uhrík.

PS je nevoliteľné aj pre známeho lekára. Vysvetlil, prečo
Tak sme sa dočkali – aj dojčenie by podľa kandidátky Progresívneho Slovenska Diany Kleštincovej malo byť témou verejných rozpráv, ktoré by smerovali k správnym politickým rozhodnutiam. Doktorovi Igorovi Bukovskému prekážajú kandidáti, ktorých... Čítať ďalej
04 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik