Hrôza vo vlaku: Cudzinec brutálne zaútočil na vlakvedúcu! (FOTO)
04 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Obvineniu z trestného činu výtržníctva čelí čelí 26-ročný Rakúšan. Muž bez cestovného lístka fyzicky zaútočil v noci vlakvedúcu vo vlaku smerujúcom do Dunajskej Stredy. Informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Ženu napadol údermi päsťami do hlavy, na čo spadla na zem. Muž v agresívnom správaní pokračoval aj voči ostatným cestujúcim," priblížil Szeiff.

Po zavolaní na linku tiesňového volania vlak zastavil na stanici v Podunajských Biskupiciach a muž z vlaku utiekol. Policajnej hliadke sa ho podarilo vypátrať na Dvojkrížnej ulici. Muž následne na policajtov fyzicky zaútočil. Tým sa ho však podarilo spacifikovať aj za použitia donucovacích prostriedkov.

Muža bez dokladov totožnosti eskortovali na policajné oddelenie. Tam zistili nielen jeho totožnosť, ale aj to, že má celkovo 46 záznamov o trestnej činnosti, napríklad krádež, lúpež, útok na úradnú osobu, vydieranie či nebezpečné vyhrážanie. Dychová skúška u muža alkohol nepotvrdila. Obvinený skončil v cele policajného zaistenia.

Neúspešný slovenský minister zahraničných vecí Káčer znovu perlil
Bývalý minister zahraničných vecí Rastislav Káčer, ktorý už neraz dokázal, že má problémy so sebaovládaním a v diplomacii nemá čo robiť, opäť perlil. V rozhovore pre maďarský Mandiner, prirovnal “revizionizmus a erozionistickú politiku” Viktora... Čítať ďalej
04 | 09 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik