Hlas ľudu: Remišová má prsty aj v SNP
04 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Teda, nie žeby sa nám snažila nahovoriť, že aj ona s flintou  bojovala proti fašistom. Ani chlieb pre partizánov nepiekla. Ba ani špiónku nerobila.

Ale čo sa Povstania týka, priložila ruku k dielu. Veď prečo by sa nepochválila, keď je čím pochváliť sa? Onedlho možno budeme čítať, že vstúpila do nového Slovenského protifašistického hnutia.

Ale poďme k veci

V jednom statuse Veronika píše

Odkaz hrdinov SNP chceme uchovať aj pre budúce generácie!

„Som veľmi rada, že obnova Múzea SNP v Banskej Bystrici, ktorú sa mi podarilo presadiť za viac ako milión eur z grantov EHP sa blíži do finále! Úcta k našim dejinám to nie sú pre nás len prázdne reči, ale konkrétna pomoc pri obnove a ochrane nášho národného a kultúrneho dedičstva!“

A čo tak postaviť sa proti przneniu histórie, Veronika

Ty, čo na všetko prvá reaguješ, teraz čušíš? Ani slovkom si sa nezmienila o tom,  ako kultúrni vandali ničia naše kultúrne a národné dedičstvo. Nevidíš, ako sprznili plagát k novej divadelnej sezóne v bratislavskom Divadle P. O. Hviezdoslava? Alebo ochrana dedičstva sú len prázdne slová?  Kde je tvoje národné cítenie? Kde odkaz hrdinov SNP? Alebo si už podala trestné oznámenie  za hanobenie?

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik