Hlas ľudu: Keby politici a médiá nemali Roberta Fica, museli by si ho vymyslieť
05 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

S Jurajom Hrabkom, autorom tejto vtipnej myšlienky, možno len súhlasiť. Je pravdivá.

Lebo Fico

Politici, ktorí stoja na opačnej strane, berú si Fica denne do úst. V každej vete aj niekoľkokrát. Niektorí sú ním ako diablom posadnutí.

Kopnite si do Fica

Keď sa treba vyhovoriť, prečo to u nás nefunguje, prečo v nemocniciach chýba personál, prečo v osadách nemajú vodovod - máme tu Fica. Ten je zodpovedný za všetko. Aj za vraždu novinára, ktorú mu chceli prišiť. Z tribún a námestí vybľakovali, aký je to zlosyn. Stavali mu šibenice - len obesiť a obesiť!

Vzdal sa premiérskeho postu, aby nedošlo k pádu vlády. Slušné Slovensko spustilo vlnu nenávisti, dostal rozličné nálepky a odvtedy sa to s ním ťahá. Okydávajú a fackujú ho politickí súperi z parlamentu, ale aj novinári a médiá, čo sa živia propagandou. Špinia ho aj tí, čo v parlamente nesedeli. Aj slušný Šimečka kope doňho ako nepodkuté koníča.

Slušnosť sa nenosí

Slušnosťou sa len oháňame, ale v politike sa nenosí. A v predvolebnom zápase už vôbec nie. Aj keď Kollárovi nefandím, musím ho pochváliť. Povedal, že miesto toho, aby sme hovorili, čo chceme urobiť pre ľudí, všetci len nadávame na Fica.

Nevoľme neschopných

Hrabko zas hovorí, že bývalí vládni politici témou Fico len prekrývajú neschopnosť vládnuť. To by sme si tomto predvolebnom období mali zvlášť uvedomiť. Nenaletieť na ich sľuby, ignorovať, čo nám podsúvajú zapredané médiá a ich novinári. Počúvať vlastné skúsenosti a vlastný rozum. Aby sme si nezvolili neschopných gaunerov, schopných všetkého.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Nicholsonová: Pozdravujem vás, zahraniční Slováci, z tej duše pozdravujem vás!
Nicholsonová: Pozdravujem vás, zahraniční Slováci, z tej duše pozdravujem vás! Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka. Keď horí pod zadkom a treba získať percentá, každý hlas je dobrý. Počíta sa aj hlas covidových psov, čo štekali spoza plota alebo na... Čítať ďalej
01 | 09 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik