Cigániková OSTRO do Kollára: Politické farizejstvo! (VIDEO)
05 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Do Borisa Kollára sa pustila už nie len Barbora Richterová. Svoj príbeh s ním zverejnila aj influencerka Ema Ferusová. Na šokujúce video zareagovala saskárka Jana Bittó Cigániková.

Ferusová na videu, ktoré obehlo internet vo veľmi emotívnej výpovedi hovorí o tom, žena ňu Boris Kollár  psychický nátlak, ktorého výsledkom boli dve interrupcie a jej ťažké psychické traumy. Listom oslovila poslancov NR SR, ale nič sa nedialo. Až doteraz. Na obvinenia reagovala saskárka Jana Bittó Cigániková.

Kollárovi tečie do topánok
Boris Kollár (Sme rodina) má najnovšie na krku nový škandál. Po Barbore Richterovej sa ozvala ďalšia údajná milenka a zverejnila video pod názovm "Pravda o Borisovi K." <iframe width="560" height="315"... Čítať ďalej
04 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

"Nechcem sa vŕtať v súkromí iných ľudí. Ak ale existuje dôvodné podozrenie, že politik posiela svoju partnerku na interrupciu a v parlamente opakovane hlasuje za ich zákaz, tak sa ozvať jednoducho musím. Tri a pol roka som bojovala v parlamente za to, aby sme ženám aj naďalej mohli garantovať ich reprodukčné práva," prízvukuje Cigániková.

Podľa političky máme medzi takzvanými konzeratívnymi politikmi viacero takých, ktorí by sa mali menej starať do životov iných ľudí a viac by sa mali pozerať do zrkadla.

Viac vo videu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Boris Kollár je pomaly v ÚPLNEJ P*DELI! (VIDEO)
Do Borisa Kollára sa pustila už nie len Barbora Richterová. Svoj príbeh s ním zverejnila aj influencerka Ema Ferusová. Že vám jej meno nič nehovorí? A nesledujete na Instagrame náhodou dievčinu s prezývkou @pimpinockaa? To, čo vyniesla na svetlo... Čítať ďalej
05 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik