SHO k alarmujúcej situácii s nelegálnymi migrantmi: Ponúka tieto ozdravné kroky
04 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Nelegálni migranti zaplavujú Slovensko! Niektoré okresy na slovenskom juhu hlásia alarmujúci stav v súvislosti s nelegálnymi migrantmi.

Slovenské Hnutie Obrody konštatuje, že to, na čo statoční vlastenci upozorňovali počas protestov v Bratislave a Košiciach, aj za účasti ľudí SHO, už v rokoch 2015 a 2016 sa žiaľ, stáva skutočnosťou. Nelegálna migrácia prerastá cez hlavu slovenským štátnym orgánom a Brusel si mädlí ruky, pretože krok za krokom, salámovou metódou, dosahuje presne to, čo chce. Zaplaviť celú Európu migrantmi.

A deje sa tak s plným vedomím a aj súhlasom najvyšších ústavných ničiteľov Slovenskej republiky, napríklad pani Čaputová a predstaviteľov polície, napríklad pán Hamran.

Slovenské Hnutie Obrody už pred niekoľkými mesiacmi vydalo stanovisko, že je potrebné, aby Ozbrojené sily SR v súčinnosti v políciou začali strážiť slovenské štátne hranice. Vtedy (ne)kompetentní vyhlásili, že nemajú na to kapacity. Ale kapacity mali na to, aby počas fiktívnej pandémie c-19 bránili slovenským občanom presúvať sa medzi okresmi!?

Ale... Čo bolo to bolo, ako von z o súčasnej a aj budúcej šlamastiky? Treba urobiť tieto ozdravné kroky...

Prvý

Všetkých nelegálnych migrantov na území nášho štátu musia slovenské silové zložky pochytať a následne deportovať mimo územia SR, bez ohľadu na to, čo na to povie Brusel.

Druhý

Spustiť prípravy na opustenie EÚ a NATO, pretože naše členstvo v týchto spolkoch nás ako národ a štát postupne zabíja a ochrana spoločných „európskych“ hraníc je deravá ako skysnutý ementál s veľkými až mohutnými dierami.

Tretí

Začať budovať aktívne zálohy (dobrovoľné občianske hliadky – domobranu), ktoré by v súčinnosti so silovými zložkami nášho štátu zabezpečovali poriadok na celom slovenskom území. Nepochybujem o tom, že tisíce Slovákov by sa do domobrany prihlásili raz-dva.

Štvrtý

Začať strážiť slovenské štátne hranice a obnoviť hraničné kontroly v duchu zásady: Hranice nie sú korzo.

Piaty

Postaviť mimo zákon všetky zahraničné mimovládne organizácie, ktoré pôsobia na Slovensku a propagujú agendu multi-kulti a (ne)kompetentných, ktorí sú zodpovední sa súčasné dianie brať na trestno-právnu zodpovednosť.

Dámy a páni. Takto by postupovalo Slovenské Hnutie Obrody, ak by už dnes malo zodpovednosť za náš národ a štát, a tak bude postupovať aj v budúcnosti.

Sme svedkami toho, že falošná „európska“ solidarita vedia náš štát do priepasti. Slováci sa musia vždy a za každých okolností v prvom rade spoliehať iba na svoje sily. A naši predkovia neraz dokázali, že vedia zatočiť s piatou kolónou a nepriateľmi slovenskej slobody.

Róbert Švec o Čaputovej v obleku a prečo bolo dosť agentov...
Ivan Korčok, pokiaľ ide o hodnoty, je Zuzana Čaputová v obleku a nemá nič spoločné so slovenským vlastenectvom. Celý svoj život v politike aktívne slúži, ale nie štátu slovenskému, ale záujmom cudzích na našom území. Citát Róbert Švec, Slovenské... Čítať ďalej
01 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik