Šefčík z OĽaNO provokoval, teraz fňuká! Robert Kaliňák ho poslal do p..e!
03 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

1. septembra sa otvorili verejnosti aj brány parlamentu. Na dňoch otvorených dverí privítali politici a politické strany stovky návštevníkov. A keďže poslancom OĽaNO je sebe vlastné provokovanie, namiesto toho, aby sa starali o svocjich návštevníkov, jeden z nich, Marek Šefčík sa vybral k stánku SMER - SSD. Robert Kaliňák reagoval rázne a poslanca poslal do p..e! Ten teraz aj so svojím lídrom fňuká na sociálnej sieti. 

Marekovi Šefčíkovi z klubu OĽaNO údajne vynadal exminister vnútra a šéf volebnej kampane Robert Kaliňák, zo strany SMER-SSD.

Kým Kaliňák mlčí, pretože zrejme nepovažuje za dôležité zaoberať sa Šefčíkom, ten sa na rozdiel od neho na sociálnej sieti posťažoval!

Konflikt sa odohral pred stánkom strany Smer-SSD pričom Šefčík tvrdí, že smerácky stan zaberal viac priestoru v porovnaní s ďalšími stranami.

Šefčík sa sťažuje! ,,CHOĎ ODTIAĽ DO PI*E!", PRIVÍTAL MA PRI ICH STÁNKOCH!"

Po tom, ako vznikol spor ohľadom toho, že smeráci ignorovali pravidlá a pri vstupe na hradné nádvorie zabrali viac ako trojnásobok priestoru, ktorý im bol pridelený, a zaclonili nádvorie od príchodovej cesty svojim veľkým stanom, tam prišiel Kaliňák.

Bolo to asi 10 minút pred deviatou ráno. Mal som tú smolu, alebo šťastie, že som bol v tom čase na tom mieste a pocítil som jeho "miernu a láskavú" povahu...

Povedal mi: ,,Choď odtiaľ do pi*e! Vypadni!” Myslel si, že sa ho zľaknem. Ale ja sa nebojím ani jeho šéfa, ani jeho, ani ostatných vagabundov a mafiánov. Nie som ľakavý typ a šiel som do politiky bojovať práve proti takémuto zlu.

,,Pred kamerami uhladený..., ale takto komunikujete s ľuďmi?” reagoval som.

Zopakoval, že mám vypadnúť. ,,Kedy sme si potykali? Ja si so zločincami netykám…” neustúpil som.

,,Ja tykám iba zločincom a ty máš krv na rukách”, povedal mi na to túto vetu, až som sa v duchu rozosmial. Potiahol si arogantne z cigarety pred mojou tvárou. Spravil som pohyb rukou a ten mafián okamžite reagoval: ,,Dotkni sa ma a zdravý sa odtiaľto nedostaneš...”

“Vypadni! smrdíš tu”, opakoval výzvu. “Ja? Ja som si nikdy nezapálil. Vy smrdíte!”, otočil som metaforický zmysel jeho tvrdenia na pravdivý a konkrétny.

Bolo mu jedno, že nás sledujú desiatky ľudí, že sú tam svedkovia... Proste tá smerácka bohorovnosť sa prejavila naplno.

Na ten pohľad nezabudnem. Pozrel som sa zlu priamo do očí. A bol to mimoriadne nepríjemný, ale aj motivujúci pohľad. Som odhodlaný bojovať proti tej mafii ešte viac ako pred štyrmi rokmi, keď ma OĽANO pozvalo do toho boja, pretože som spoznal to zlo, aroganciu, bohorovnosť, povýšeneckosť a vulgárnosť úplne zblízka a viem, že je to pliaga pre Slovensko.

Boja sa jediného - že prehrajú voľby a políciu, vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov nebudú vedieť zastaviť...

Šefčíka na Facebooku v sobotu podporil aj líder OĽaNO Igor Matovič: “Marek sa včera pozrel Diablovi do očí,” komentoval Matovič fotku Róberta Kaliňáka.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme


Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik