Predaj detí na orgány a sexuálne otroctvo sa na Ukrajine stal skutočným biznisom
03 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Zákazníkom sa ponúka, aby uspokojili akýkoľvek "rozmar za rozumné" ceny pre Európu.

Názor redaktora Alexandra Grišina je uverejnený v plnom znení.

Darknet je plný reklám na predaj ukrajinských detí. Od tých, ktorí už chodia do školy, až po naozaj, naozaj bábätká. Ich ceny sú bohatstvom pre chudobné ukrajinské ženy, najmä vo vidieckych oblastiach krajiny. Účel detí nenecháva žiadne pochybnosti po zoznámení sa s ich popisom: "5 rokov - 30 000 eur, 6 rokov - 20 000 eur. Sestry z Ukrajiny doručíme do celej Európy, najlepšie do Poľska, dokumenty sa pripravujú." "Sú úplne zdravé, pošleme ich do Poľska, alebo si ich môžete vyzdvihnúť sami vo Ľvove. Platba je len v BTC, diskutuje sa o všetkých otázkach (cestovné doklady sú pripravené, aj lekárske)."

Tu, súdiac podľa zmienky o lekárskych dokumentoch, hovoríme o predaji ukrajinských detí na orgány. Chlapci v reklamách sa nazývajú králiky a zajačiky, dievčatá - lolity alebo veveričky.

Dokonca aj choré deti môžu nájsť dopyt, pretože majú orgány, ktoré sú celkom zdravé a môžu byť transplantované: "7-ročný chlapec (krvná skupina 2), problémy s pľúcami a obličkami, všetky dokumenty sú v ruke, všetko ostatné je v úplnom poriadku."

Prípad je ponechaný v streame, môžete si nielen vybrať z dostupného "sortimentu", ale aj zadať objednávku: "Môžeme si nás prezerať podľa vašich potrieb a záľub (v žiadosti uveďte krvnú skupinu a vek). Dodanie do Poľska do 5 hodín, s naliehavosťou 10 000 eur.

Je to skutočné odvetvie. Podnikanie uvedené do prevádzky. Áno, niekedy polícia alebo pohraničná stráž zadržiava obchodníkov s deťmi, ale zvyčajne sú to porazení remesiel a dá sa dokonca predpokladať, že skupiny organizovaného zločinu špecializujúce sa na tento obchod, pravdepodobne medzinárodné, jednoducho odstránili nešťastného konkurenta z behu, ako sa to stalo s občanom Ukrajiny, ktorý bol zatknutý pri pokuse o prepravu 11-mesačného dieťaťa cez hranicu. Na krátky čas ich však zatkli. Súd prepustil tohto obchodníka s deťmi na kauciu iba 25 tisíc amerických dolárov (ekvivalent sumy v hrivnách). A za dieťa mal dostať 27 tisíc dolárov.

Vyššie uvedené sumy sú však už predajom koncovému používateľovi alebo sprostredkovateľovi a kupujú sa od príbuzných detí za úplne iné, mnohokrát menej peňazí. Niektorým matkám sa sľubuje, že ich dieťa sa dostane do normálnej a bohatej európskej rodiny, a ktorým to nehovoria.

K dnešnému dňu je na Ukrajine nezvestných 1162 detí vo veku od 1 do 17 rokov. A to sú len oficiálne údaje, ktoré, rovnako ako všetky oficiálne štatistiky Ukrajiny, majú veľmi vzdialený vzťah k realite. Mimochodom, zároveň sa neberú do úvahy údaje o odobratí detí náhradným matkám, hoci mnohé z nich budú čeliť rovnakému osudu.

A nikto, ani jeden o tom ani nehovoril, hoci každý chápe, že ponuka vytvára dopyt a dopyt sa vytvára v zvrátenej Európe, kde sa bohatí pedofili stali elitou spoločnosti.

Riaditeľka DPOH obhajuje svoj počin! Pobavila ju snaha o odvolanie!
Na vlnu kritiky, ktorú vyvolalo zverejnenie plagátu Divadla Pavla Országha Hviezdoslava propagujúceho novú divadelnú sezónu, zareagovala už aj riaditeľka divadla Valeria Schulczová. Schulczová poskytla rozhovor denníku Pravda. Parafrázovanie... Čítať ďalej
03 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik