Mišo Kaliňák z Hlas -u, zotrel Veroniku Remišovú! TOTO jej pripomenul!
03 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

REMIŠOVÁ OBHAJUJE VÝPALNÍCTVO, tvrdí na sociálnej sieti Michal Kaliňák, člen strany HLAS - SD, expert na samosprávy. Veroniku Remišovú, ktorá doslova zničila stranu Andreja Kisku, Za ľudí a je späť v strane OĽaNO, Igora Matoviča, zotrel Kaliňák na sociálnej sieti, ako učiteľka zotiera zlé príklady z tabule.

Veronika Remišová ešte aj teraz obhajuje daňový bonus, začína na sociálnej sieti svoj príspevok Michal Kaliňák, zo strany HLAS - SD.

Kaliňák vysvetľuje!

- Daňový bonus poslal samosprávy k ekonomickej priepasti, spôsobil, že mestá a obce platia zo svojich úspor namiesto služieb pre ľudí dlhy, ktoré na nich hodila jej vláda

- Daňový bonus spôsobil z hľadiska verejných financií taký bordel vo finančnej stabilite ako jej tablety pre žiakov, ktoré vidia skôr záložne ako školské lavice

- Keďže Veronika Remišová chváli daňový bonus, nepozná výšku DPH, z milióna považuje 300 miliónov za 30 %, vôbec by som sa nedivil keby nepoznala ani rozdiel medzi mytológiou a mykológiou.

Skaza po schválení populistického návrhu Igora Matoviča, nastala pre mestá a obce po schválení daňového bonusu

Obce a mestá už v decembri v roku 2022 poukazovali na to, aká nastane skaza po schválení daňové bonusu

"Opatrenia z dielne rezortu financií sú pre samosprávy likvidačné. Primátori a starostovia tvrdia, že tak ako počas pandémie či utečeneckej krízy ani teraz ich štát neberie ako partnerov a odmieta s nimi komunikovať," uviedli vtedy vo vyhlásení.

Dôvodom ich nespokojnosti bol navrhovaný balíček pre rodiny a zavedenie daňového bonusu, ktorý predpokladal výpadok v príjmoch samospráv vo výške 784 miliónov eur.

„Rodiny síce zaplatia o niečo menej na dani z príjmu, zároveň ale zaplatia viac na iných poplatkoch. Navýšenie daňového bonusu na úkor financovania samospráv tak v konečnom dôsledku ekonomickú situáciu rodín nemusí zlepšiť. Každý obyvateľ Slovenska je totiž zároveň obyvateľom mesta, obce, kraja a mnohé služby nezabezpečuje vláda, ale práve samosprávy,“ uvádzalo sa vo výzve samospráv poslancom Národnej rady.

Napriek číslam, napriek faktom, daňový bonus poslanci NR SR schválili.

Mnojé samosprávy boli tak nútené zvyšovať dane a zvyšovať poplatky pre rodičov v materských školách, alebo v školských kluboch detí.

Remišovú to očividne netrápi, tá si vždy nájde dôvod, začo sa pochváliť!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme


Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik