Kde je sever?
04 | 09 | 2023 I Milan Laca

Demencia požiera najvyššie vedenie USA: Biden súťaží v demencii s vysokou postavou z Kongresu.

McConnell sa zasekol po tom, keď sa ho reportér spýtal na jeho znovuzvolenie.

Aj to bolo... 

Čitatelia, ktorí zažili neskorú Brežnevovu éru si pamätajú, ako sme sa smiali zúboženému generálnemu tajomníkovi a jeho kolegom v politbyre, ktorí ledva hýbali nohami a takmer nemohli prečítať pripravené prejavy. Pri pohľade na toto gerontologické panoptikum sme si mysleli, že v iných krajinách, na najvyšších stupňoch moci, nikdy nepríde k takej hanbe.

Hrozí Bidenovi koniec?
"Ak nie teraz, tak kedy?" USA sa pripravujú na obžalobu Bidena. Vyšetrovanie obžaloby Bidena by sa mohlo začať v septembri. Podozrenia Republikánska strana vyšetruje súčasného prezidenta USA Joea Bidena. Kongresmanom sa už podarilo nájsť... Čítať ďalej
30 | 08 | 2023 | Milan Laca

Ale áno

Ukázalo sa, že prišlo. Každý je už dávno zvyknutý na Bidenove vrtochy. Zdá sa však, že epidémia šialenstva zasiahla nielen prezidenta Spojených štátov, ale aj mnoho ďalších dôležitých osôb v americkom establishmente.

Prekvapenie č. 1

81-ročného vodcu menšinovej menšiny v Senáte Mitcha McConnella sa reportér po prejave v Obchodnej komore opýtal, čo si myslí o svojom znovuzvolení v roku 2026. - O čom? Politik zavrel oči. - Mali by ste byť znovuzvolený? Trval na svojom novinár, čím jasne narážal na vysoký vek senátora.

VIDEO

Prekvapenie č.2

Druhé dejstvo sa odohralo o dve hodiny neskôr, v hlavnej úlohe s prezidentom Bidenom, po niekoľkýkrát. Novinár sa ho spýtal, či by McConnella, vzhľadom na jeho zdravotné problémy, mali znovu zvoliť. Starý Joe sa obrátil k ministrovi vnútornej bezpečnosti Alejandrovi Mallorcasovi, ktorý stál za ním a spýtal sa: "Chcete byť znovu zvolený?" Nie, pane, - zahlásil minister a sklonil hlavu, uvedomujúc si, do akých rozpakov ho vodca národa priviedol. "No, to je dobré," zhrnul Biden a odišiel.

VIDEO

Autor: Andrej BARANOV

Banánové USA?
Trump si myslí, že Bidenova administratíva mení USA na banánovú republiku. Za fašistický označil aj štýl riadenia súčasných orgánov. Úpadok? Bývalý šéf Bieleho domu Donald Trump sa domnieva, že administratíva amerického prezidenta Joea Bidena... Čítať ďalej
01 | 09 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme