Hackeri dobehli britskú armádu
04 | 09 | 2023 I Milan Laca

Hackeri zverejnili údaje o britských vojenských zariadeniach.

Mirror: Hackeri zverejnili na internete tajné údaje o britskej armáde.

Prekvapenie

Hackeri zverejnili na internete utajované informácie o vojenských a spravodajských zariadeniach v Spojenom kráľovstve. Informuje o tom internetová stránka Mirror.

Ruský strašiak Sarmat zafungoval!
Strategický raketový systém "Sarmat" môže zničiť oblasť väčšiu ako Texas. Ruská armáda dostala do výzbroja najnovší raketový systém Sarmat. Sarmat nasadili do bojovej služby. V USA spozorneli! Ako napísal americký Military Watch Magazine,... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Milan Laca

Únik

Na internet unikli prísne tajné informácie o britských vojenských a spravodajských zariadeniach," uvádza sa v správe. Podľa článku, zverejnili tisíce dátových stránok, pomocou ktorých môžu útočníci preniknúť do jadrovej ponorkovej základne HMNB Clyde, laboratória pre chemické zbrane Porton Down a vládnej komunikačnej stanice.

A ešte...

V článku sa tvrdí, že hackeri zo skupiny LockBit ukradli informácie o prísne strážených väzniciach a vojenskom zariadení, ktoré je „kľúčom pre kybernetickú obranu“ Veľkej Británie.

Aj v Japonsku bolo prekvapenie 

Japonské úrady si deväť mesiacov nevšimli hacknutie národného centra kybernetickej bezpečnosti. Napísal to denník Financial Times, s odvolaním sa na svoje zdroje. Podľa novín bola za hackerským útokom Čína. Japonské národné centrum pre pripravenosť na incidenty a kybernetickú bezpečnosť (NISC) ohlásilo v auguste hacknutie vo svojom e-mailovom systéme. Všimli si to v júni, hoci čínski hackeri obišli systém kybernetickej bezpečnosti už v októbri 2022.

Zahrávajú sa s oceánom? (VIDEO)
Po vypustení vody z jadrovej elektrárne v Japonsku našili v mori rádioaktívny izotop. TEPCO zistilo trícium v ​​mori po vypustení vody z japonskej Fukušimy-1, jadrovej elektrárne, ktorú zničila prívalová vlna cunami. Experiment Prevádzkovateľ... Čítať ďalej
03 | 09 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme