Richterová PRITVRDILA: Poslanca Borguľu OBVINILA Z NEVERY počas tehotenstva jeho manželky!
02 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

O čo jej vlastne ide? Otvorená vojna, ktorú rozpútala expartnerka predsedu parlamentu Borisa Kollára neutícha. Terčom útokov Barbory Richterovej však už nie je len otec jej synov. Verejne osočovala aj člena Sme rodiny Martina Borguľu, ktorý preto dospel k vážnemu rozhodnutiu!

Odysea Kollár - Richterová

Začalo sa to žiadosťou o zvýšenie výživného...Kauza Barbory Richterovej a Borisa Kollára sa rozpútala vlani v novembri, kedy expartnerka šéfa parlamentu vyšla s požiadavkou o zvýšenie alimentov na obe deti. Tú sprevádzalo aj nechutné prepieranie špinavej bielizne pred očami slovenskej verejnosti.

Brunetka neskôr poriadne pritvrdila, keď vyšla s informáciou, že Kollár ju pred dvanástimi rokmi fyzicky napadol v jeho vile na Miami. Na to, ako sa situácia presne odohrala, však majú obaja odlišné verzie. Kollár si stojí za tým, že ide o diskreditačnú kampaň voči Sme rodine, a aby jeho stranu „vygumovali z politického života“. 

Richterová priam na dennej báze zverejňuje útočné statusy na sociálnej sieti, ktorých terčom je najmä otec jej synov – Boris Kollár. No tvrdé slová a urážky adresuje aj všetkým tým, ktorí sa rozhodli Kollára verejne zastať či podporiť. Najnovšie si vypichla nezaradeného poslanca Martina Borguľu, ktorý opätovne vstúpil do poslaneckého klubu Sme rodina a v septembrových parlamentných voľbách bude za hnutie aj kandidovať.

Richterová, Kollár, fotokoláž, zdroj FB/BR, TASR

„Boris Kollár so mnou a s deťmi nekomunikuje, ale z času na čas sa mi ozve člen Sme rodina - Martin Borguľa. Tvári sa ako neutrálny človek ale nie je to tak! V posledných správach mi písal veci, ktoré mali naznačiť, že chcú kriminalizovať moju osobu za informácie, ktoré zverejňujem na sociálnych sieťach,“ napísala pred časom vo svojom príspevku Richterová. Tiež dodala, že údajne disponuje informáciami o Kollárovi aj Borguľovi, ktoré jej mali zaslať rôzni ľudia a plánuje ich postúpiť orgánom činným v trestnom konaní.

Borguľa ju predbehol

Poslanec za Sme rodina sa rozhodol konať. To však ešte netušil reakciu Barbory. Možno si to mal radšej, pre kľud v rodine, odpustiť.

ÓJ! To bude u Borguľovcov vysvetlovania!

"Martin veľmi rada sa vyjadrím polícii ak ma zavolajú vypovedať na základe Tvojho trestného oznámenia. Mal si plné ústa rodiny keď si ma motal s tým ako mi chceš pomôcť v situácii s Borisom. Opak je však pravdou. A to som si neuvedomila že vlastnej rodine si najviac uškodil Ty ,keď sa ukázalo že počas tehotenstva Tvojej manželky si sa schádzal so ženami za podozrivých okolností. No čo už. Ako sa hovorí vrana k vrane sadá. Inak ten pravopis na poslanca NR SR dosť hanba," reagovala vzápätí Richterová.

A redakcia HD svojim čitateľom sľubuje, že tiahnucu sa odyseu Kollár-Richterová bude sledovať aj naďalej. Až kým všetci nepomrieme:-)

Barbore stále nedá Boris spávať: Chce sa mi zvracať, ty zvrátený úchyl! Si šibnutá, odkazuje Kollár (VIDEO)
Na jednej strane sa Barbora Richterová podľa vlastných slov snaží čo najmenej komunikovať na tému Boris Kollár a Sme rodina. Na druhej strane, počas sústredenia sa na súdne konania, na Facebook zavesila sedem minút trvajúce video, v ktorom... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik