Nemáme stíhačky. Chránia nás už aj Nemci!
02 | 09 | 2023 I Milan Laca

Nemecko začalo pomáhať Slovensku pri ochrane vzdušného priestoru.

DPA: Nemecké letectvo začalo chrániť slovenskú oblohu.
Prišli na našu obranu

Lietadlá nemeckého letectva žačali 2. septembra pomáhať pri ochrane vzdušného priestoru Slovenska. Informuje ruská agentúra TASS, s odvolaním sa na nemeckú agentúru DPA.

DRŽTE HUBU a príďte na Ukrajinu oslobodzovať naše územia! - odkázal európskym politikom Kuleba (VIDEO)
To je diplomacia! Ukrajina hovorí kritikom pomalej protiofenzívy, aby držali hubu! Ukrajina stráca podporu pre ďalšiu vojnu! Dokázala to čelná zrážka s realitou v Tolede: „Držte hubu a príďte na Ukrajinu oslobodiť jeden centimeter štvorcový!“ –... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Až DVE stíhačky! 

Zdroj spresňuje, že do 22. decembra budú dve stíhačky Eurofighter v stave pripravenosti zachytiť neidentifikované alebo nepriateľské lietadlá vo vzdušnom priestore tejto krajiny NATO. Okrem toho budú na oblohe nad Slovenskom vykonávať aj cvičné lety.

Keď už sami nemôžeme...

Nemeckí novinári pripomenuli, že Slovensko si už nedokáže brániť vzdušný priestor samo, keďže v marci 2023 presunulo svoje sovietske stíhačky MiG-29 na Ukrajinu.

... a Kyjev zas pýta...

Nedávno Ukrajina opäť požiadala energetické systémy Slovenska a Rumunska o pomoc, v súvislosti s rekordnou spotrebou elektriny v krajine. Národná energetická spoločnosť Ukrenergo spresnila, že na pokrytie dopytu 31. augusta od 18:00 do 22:00 bola nútená využiť núdzovú pomoc z energetických systémov susedných republík.

Ruský strašiak Sarmat zafungoval!
Strategický raketový systém "Sarmat" môže zničiť oblasť väčšiu ako Texas. Ruská armáda dostala do výzbroja najnovší raketový systém Sarmat. Sarmat nasadili do bojovej služby. V USA spozorneli! Ako napísal americký Military Watch Magazine,... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme