Melicher predpovedá: Aj keď majú Sorosovci 25 MILIÁRD, PS PADNE! (VIDEO)
02 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Ak sa o mladých ľuďoch hovorí, že sú plní energie, o Mladí sociálni demokrati rozhodne nie sú výnimka. „My potrebujeme Slovensko rozhýbať, rozdýchať a rozostavať,“ hovorí Igor Melicher (Smer-SSD), kandidát č. 25 na poslanca NR SR a predseda Mladých sociálnych demokratov Igor Melicher. Ako si to predstavuje?

Melicher vysvetlil, ako chce Mladá sociálna demokracia Smeru pomôcť pri „reštarte“ Slovenska, pričom ich spôsob nepovedie k zadlžovaniu. Na margo Progresívneho Slovenska hovorí, že môžu dopadnúť podobne, ako pred voľbami v roku 2020, veľkú službu im robia médiá, ale aj prezidentka Čaputová. Vidí sa Michal Šimečka v premiérskom kresle?

Nesústredia sa na čísla, ale na človeka

„Bude oveľa nižšia nezamestnanosť. Začnú sa dvíhať reálne mzdy. Mladí ľudia budú mať dôvod zakladať si rodiny, lebo budú mať príjmy, bude ľahšie chodiť na vysoké školy a cestovať. Slovensko dokáže takýmto štýlom rozkvitnúť,“hovorí Melicher o predstavách Mladých sociálnych demokratov, ktorí to celé chcú rozbehnúť cez naštartovanie domácej spotreby, zvyšovaní platov, ale aj financovaní dlhodobých projektov pre infraštruktúru. Nezabúda ani na podporu malých a stredných podnikateľov.

Neboja sa dlhu?

Melicher si myslí, že ak budú politici investovať do zmysluplných projektov, investície sa štátu určite vrátia, preto sa dlhu obávať nemusíme. Nesmie to však podľa neho ísť na úkor sociálnych štandardov občana. Tie bude treba ani nie tak zachovať, ako rozširovať. Preto je jasné, že to nepôjde tak rýchlo, ako by sme možno očakávali.

Majú veľké oči

„Nemyslím si, že je Progresívne Slovensko tak vysoko, ako ho mediálne prezentujú,“ upozorňuje s tým, že PS môže aj v týchto voľbách dopadnúť rovnako, ako v tých minulých. Vtedajší predseda PS Truban už takmer videl zostavovať vládu, nakoniec sa nedostali ani do parlamentu. Dnes Melicher tvrdí, že PS bude rado, ak skončí na druhom mieste.

Cenzurujte, inak budete sankcionovaní! TA3 dostala sankciu za rozhovor Žitnej v Tak takto?!
Ešte začiatkom februára spravodajská televízia ta3 odvysielala reláciu moderátorky Anky Žitnej Lučaiovej Tak takto?!, ktorej hosťom bol významný analytik Jeffrey Sachs. V relácii odznel jeho komplexný názor na vojenský konflikt na Ukrajine. Tesne... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Môžu snívať...

„Predpokladám, že tam pri nich bude ešte skok smerom dole. Tými, ktorí pracujú na tom, aby sa progresívno-liberálna politická ideológia dostala do vlády, alebo aby mala vysoké zastúpenie v parlamente, sú hlavne liberálne médiá, červené denníky a mimovládne organizácie,“pokračuje Melicher. Nezabúda ani na sorosovské impérium, ktoré pracuje s rozpočtom 25 miliárd dolárov.

Ústava ideológie nespomína

Slovensko nie je povinné akceptovať liberálnu demokraciu

„V ústave sa píše, že Slovensko je slobodný štát, demokratický, ktorý nie je viazaný na žiadnu ideológiu,“ vysvetľuje Melicher s tým, že aj prezidentka Čaputová, ako aj médiá majú tendencie presviedčať nás, že liberálna demokracia vyplýva z Ústavy.

Fico nesmie byť premiér

Michal Šimečka sa podľa vlastných slov v najbližších týždňoch chce sústrediť na to, aby sme tu nemali za premiéra Fica a za ministrov Mazureka, či Danka. Za všetko hovorí jeho informácia, že urobil rozhodnutie, ak sa PS dostane do NR SR, odchádza z európskej politiky s tým, že ako voliči rozhodnú, tak bude.

Priamo však neodopvedal

„Presne tak, ja som pripravený s plnou vážnosťou prijať akúkoľvek zodpovednosť, ktorú nám, ako strane, alebo mne, ako predsedovi tej strany voliči dajú,“vyhýba sa priamej odpovedi Šimečka.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Miško s alternatívou B neráta: UROBÍM VŠETKO, ABY FICO NEVLÁDOL!
Šimečka opäť STRAŠÍ SLOVÁKOV! Miško Šimečka pred pár hodinami zverejnil status, kde opätovne, už preňho typickým spôsobom vyvoláva u vlastných spoluobčanov strach. Upozorňuje na to na sociálnej sieti europoslanec a kandidát na kandidátke SNS... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik