Miško s alternatívou B neráta: UROBÍM VŠETKO, ABY FICO NEVLÁDOL!
02 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Šimečka opäť STRAŠÍ SLOVÁKOV! Miško Šimečka pred pár hodinami zverejnil status, kde opätovne, už preňho typickým spôsobom vyvoláva u vlastných spoluobčanov strach. Upozorňuje na to na sociálnej sieti europoslanec a kandidát na kandidátke SNS Miroslav Radačovský. A veru, líder PS nesklamal a stále hudie to isté: "Urobím všetko, aby Robert Fico nevládol," vyhráža sa s titulku Denníka N.

Urobí pre to VŠETKO!

Šimečka na sociálnej sieti uvádza: „...pre ľudí na Slovensku si neprajem budúcnosť, ktorú by tvorili ľudia ako Fico, Danko, Kufa či Mazurek.“

"A ráta Miško aj s alternatívou B? A čo keď si to prajú občania Slovenskej republiky? Čo bude potom Miško robiť, keď si to osobne nepraje? Odíde do minulosti, budúcnosti alebo opustí Slovensko len preto, že občania sa vo voľbách rozhodnú inak, ako si on osobne predstavuje?," opodstatnene sa pýta Radačovský.

S prehrou neráta

A má pre lídra progresívcov jednu radu: "Verte skúsenému, Miško. Dobrý politik a stratég, ktorý dokonca túži byť premiérom, musí rátať so všetkým. Aj s neúspechom vo voľbách a predovšetkým nevyhrážať sa vlastným občanom, pokiaľ sám nebude úspešný vo voľbách. Toto sa Miško nerobí a nectí mladého, začínajúceho politika."

Danko vs. Šimečka. Niekoľko postrehov z diskusie
V nedeľnej relácii V politike na TA3 diskutovali Michal Šimečka (PS) a Andrej Danko (SNS). Prinášame zopár postrehov z dnešnej diskusie. Predseda SNS Andrej Danko v relácii V politike TA3 odmietol, že by jeho strana bola len príveskom Smeru.... Čítať ďalej
27 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

"A prečo na tento status, hoci sa mi veľmi nechce, reagujem? Pretože Miško spomenul p. Danka, predsedu SNS, na kandidátke ktorej sú aj nominanti strany Slovenský PATRIOT, ktorých som navrhol ja osobne. Môžem Vás, Miško, ubezpečiť, že ani jeden z mojich nominantov pod por. č. 100 – 118 nepatrí do minulosti a pokiaľ ste iného názoru, tak im to môžete povedať priamo, veď ich nie je veľa, a verte mi, že oni na Vaše vyhrážky slušne a odborne zareagujú a predovšetkým nebudú Vás ani spoluobčanov strašiť budúcnosťou," uzavrel Radačovský.

Foto: FB/Mišo Šimečka

Fico, Danko, Kuffa či Mazurek - NIE!

"Aj takto vyzerá voľba, pred ktorou stojíme v septembrových voľbách. Najbližšie dni budeme veľa hovoriť o našom programe a o tom, ako ho chceme uviesť do praxe. Aby nezostal len na papieri, tak ako je to na Slovensku zlým zvykom. No v pozadí budem pritom stále myslieť aj na túto vec - že si pre ľudí na Slovensku neprajem budúcnosť, ktorú by tvorili ľudia ako Fico, Danko, Kuffa či Mazurek," uviedol progresívec na sociálnej sieti.

Šutaj Eštok zverejnil UNIKNUTÝ EMAIL z bezpečnostných zložiek: ÓDOR SITUÁCIU S MIGRANTAMI ZĽAHČUJE A HAMRAN MLČÍ!
Oddelenia cudzineckej polície NR a NZ kolabujú kapacitne aj personálne! Nové Zámky, Komárno, Veľký Krtíš a mnoho ďalších miest aktuálne zažíva nebývalý nápor migrantov. Ľudia na Cudzineckej polícii ho nezvládajú, parky a detské ihriská obsadili... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik