Farár Kuffa potom, čo ZOTREL Čaputovú: TÝCHTO za žiadnych okolností voliť NEBUDEM! (VIDEO)
02 | 09 | 2023 I Eka Balašková

Známy kňaz Marián Kuffa, ktorý v Žakovciach na Spiši z polorozpadnutej fary vytvoril domov pre množstvo ľudí, nad ktorými spoločnosť „zlomila palicu“ tvrdí, že aj proti dnešnému liberalizmu sa potrebujeme vzoprieť rovnako, ako sa naši predkovia vzopreli fašizmu. Pravda totiž nie je podľa neho na strane väčšiny, ale na strane Boha.

Prezidentka Zuzana Čaputová a poverený premiér Ľudovít Ódor sa 1. septembra odmietli zúčastniť na odovzdávaní cien J. M. Hurbana. Iste vedeli prečo. Kňaz Kuffa si tam podal liberálov a vychválil Fica, Danka aj Kollára, za ich ochranu mladých a odsúdenie gender ideológie. Prezidentku ani raz nemenoval, ale všetko bolo jasné!

Kuffa sa dotkol aj vojny na Ukrajine, ale hovoril aj o spornej eutanázii, či interrupciách. Mimi Šramovej odpovedal aj na to, či pôjde voliť a koho by za žiadnych okolností nevolil. Marián Kuffa je jeden z tých, ktorí si od predsedu NR SR Borisa Kollára (Sme rodina) prevzali štátne ocenenie Jozefa Miloslava Hurbana, s čím mnohí poslanci nesúhlasili a svoj názor na dôležitosť tohto sviatku vyjadrili aj premiér, či prezidentka.

Príklad – Ján Krstiteľ

“Dnes po dvoch tisíckach rokov sa pýtame, kto je víťaz? Mal hovoriť. A dobre, že hovoril! Zasvietil baterkou dvetisíc rokov dopredu, keď hovoril, že nesmieš ísť s cudzou ženou,“  hovorí farár Kuffa u Mimi Šramovej na margo toho, že Jánovi Krstiteľovi tiež radili, aby bol ticho a nehovoril proti moci.

“Ja ešte kým budem žiť, chcem poslúžiť môjmu národu, Cirkvi a rodinám.” Skromne konštatuje človek, ktorý pomáha vytvárať domov pre stovky bývalých väzňov, narkomanov a rôznych iných ľudí, ktorých zväčša „nálepkujeme“, ako asociálov.

Marián Kuffa odkázal Zuzane Čaputovej a Ľudovítovi Ódorovi a pozdravil Róberta Fica a Andreja Danka
Prezidentka Zuzana Čaputová a poverený predseda vlády Ľudovít Ódor sa odmietli zúčastniť na odovzdávaní Štátnej ceny Jozefa Miloslava Hurbana. Denník Štandard konštatuje, že dôvodom ich neúčasti na ceremoniáli mal byť fakt, že jedných z ocenených... Čítať ďalej
01 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Boja sa ísť do nemocnice

Kuffa sa v rozhovore s Mimi Šramovou dotkol aj témy eutanázie, ktorá je v Holandsku, či Belgicku legálna.

“Veď chodím do Belgicka, do Holandska. Tam sa starí ľudia boja ísť do nemocnice. Hovoria: prídeme ku vám bývať, pán farár. Naše deti nás dajú zabiť…,”konštatuje Kuffa skutočnosť, kam nás privedie liberalizmus. Nepáči sa mu tiež rétorika prezidentky Zuzany Čaputovej, ktorá hovorí o práve žien na interrupcie. „Má žena právo zabiť?,“ pýta sa Kuffa.

Utečenci z Ukrajiny

Aj Kuffa má momentálne ubytovaných utečencov z Ukrajiny, konkrétne z oblasti Bachmútu. Ešte ministrovi Krajniakovi povedal, že bral až ľudí z tretej vlny utečencov, pretože v prvej prišli najbohatší na luxusných autách, v druhej bežní Ukrajinci na „žigulákoch“ a až v tretej fáze prišli pešo tí, ktorí reálne potrebovali pomôcť a nemajú sa kam vrátiť.

Ukrajinci rozprávajú

Tí, ktorých má ubytovaných, hovoria o tom, ako sa vyrába vojnová propaganda.

“Do nemocnice si dajú delo. Vytiahli panel a tam si dali delo. A potom povedia, že útoky na bytovky…,” reprodukuje farár to, čo mu hovorili utečenci.

Čaputová a Ódor BOJKOTOVALI odovzdávanie ocenenia! Je za tým známy katolícky kňaz?
Prezidentka Zuzana Čaputová a poverený predseda vlády Ľudovít Ódor sa odmietli zúčastniť na odovzdávaní Štátnej ceny Jozefa Miloslava Hurbana. Ocenili aj Gašparoviča Denník Štandard konštatuje, že dôvodom ich neúčasti na ceremoniáli mal byť fakt,... Čítať ďalej
01 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Skúsenosti s cenzúrou má

“Kdesi v kostole v marci minulý rok ma nahrali, keď sa ma pýtali, či by som dal Ukrajincom zbrane. Uf, si myslím, nahrávajú, to bude prúser. Pýtam sa takého malého dievčatka, myslíš, že dal by pán Ježiš zbrane? Nedal! Jednička s hviezdičkou. Nikde Ježiš nerozdával zbrane. V štyroch evanjeliách je, že bral zbrane,” uzatvára Kuffa túto tému.

Voliť pôjde

“Budem voliť svojho brata a jeho syna. Štefana Kuffu a Filipa Kuffu a Tomáša Tarabu. Prečo? Keď prvý raz išiel do neznámej strany, ja som povedal, bratu, ja ťa voliť nebudem. To neviem no, taká strana… Ja budem voliť stranu, čo má najbližší program ku kresťanstvu. Teraz ho voliť budem. Prečo? Ja nemám byť verný kresťanskej strane za to, že tam má napísané, že je kresťanská. A nemám voliť brata len za to, že je môj brat. Komu mám byť verný? Bohu. Ten, kto sa drží kresťanských hodnôt, tých voľte! A môj brat sa statočne drží,” konštatuje Kuffa s tým, že strany SaS a PS majú vo svojej DNA „zabijackú“ filozofiu – zabíjajú kresťanské hodnoty.

„A nevoľte ani tých, ktorí idú s nimi do spolupráce. Ani tých, ktorí túto spoluprácu nevylučujú,” dodáva otec Kuffa. Zdôrazňuje, že to nie sú naši nepriatelia, no nie sú voliteľní.

Nepohodlný ocenený

Marián Kuffa si pri príležitosti Dňa Ústavy z rúk predsedu NR SR Borisa Kollára prevzal štátnu cenuJozefa Miloslava Hurbana. Tú si spolu s ním prevzal aj predseda Konferencie biskupov Slovenska (KBS) Stanislav Zvolenský, alebo bývalý rakúsky politik Wolfgang Sobotka.

„Sú tam skvelé mená. Niektoré stoja za zamyslenie. Niekto si z toho, teda predseda parlamentu, urobil svoj vlastný predvolebný guláš. Sú tam rôzne kritické hlasy, aj čo som počúval od iných kolegov,“ povedal poslanec Juraj Krúpa (SaS). Odovzdávania sa nezúčastnila ani prezidentka SR Čaputová, ani premiér Ódor, ktorí Deň Ústavy „vybavili“ tým, že poslali svoje vyhlásenie.

SNS upozorňuje: Čaputová s Ódorom odignorovali významný štátny sviatok
Prezidentka Čaputová s premiérom Ódorom odignorovali významný štátny sviatok Slovenskej republiky, upozorňuje vo svojom vyhlásení Slovenská národná strana. Prezidentka Zuzana Čaputová a premiér Ľudovít Ódor včera neprišli na slávnostné zasadnutie... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik