Cigániková ORODUJE za Korčoka: Bratislavčania! Príďte, potrebujeme 15 tisíc podpisov (VIDEO)
02 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Ivan Korčok bude kandidovať v budúcoročných prezidentských voľbách. Dlhoročný diplomat a bývalý minister zahraničia chce ísť do volieb ako občiansky kandidát. Teraz ešte musí zozbierať podpisy!

"Mojím hlavným cieľom je pomôcť Slovensku. V prípade, že uspejem, chcel by som niesť spoluzodpovednosť za to, ako naša krajina napreduje. Chcem ponúknuť moju skúsenosť z 30 rokov služby Slovenskej republike, nadstraníckosť a zároveň jasné postoje k tomu, ako by sa život v našej krajine mal vyvíjať," uviedol Korčok.

Podľa Korčoka Slovensko dlhé roky prešľapovalo na mieste a je potrebné urobiť všetko pre to, aby sa krajina vymanila zo stagnácie. V kampani chce hovoriť aj o téme vlastenectva a otázke ukotvenia Slovenska.     

"Bratislavčania! Práve teraz zbiera Ivan Korčok podpisy pri Starej tržnici. Potrebuje ich 15 000, aby mohol kandidovať za prezidenta ako občiansky kandidát. Tipujem, že podpisy budú tak za týždeň," lanári saskárka Janka Bittó Cigániková na sociálnej sieti a priložila aj video.

"Veľmi ma teší jeho kandidatúra aj vaša podpora. Verím, že Ivan bude skvelý prezident Slovenskej republiky," dodala politička.   

Hlavu štátu volia občania Slovenskej republiky v priamych voľbách tajným hlasovaním na päť rokov. Ústava SR hovorí, že kandidátov na prezidenta navrhuje najmenej 15 poslancov Národnej rady SR alebo občania na základe petície s 15.000 podpismi. Návrhy na voľbu sa odovzdávajú predsedovi parlamentu najneskôr do 21 dní od vyhlásenia volieb.

Richterová PRITVRDILA: Poslanca Borguľu OBVINILA Z NEVERY počas tehotenstva jeho manželky!
O čo jej vlastne ide? Otvorená vojna, ktorú rozpútala expartnerka predsedu parlamentu Borisa Kollára neutícha. Terčom útokov Barbory Richterovej však už nie je len otec jej synov. Verejne osočovala aj člena Sme rodiny Martina Borguľu, ktorý preto... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik