Blaha k najnovšiemu prieskumu: SÚ NA SMIECH!
02 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Už sa postupne napĺňa naša predpoveď, že PS budú v prieskumoch umelo nafukovať - v realite prakticky nikto okrem hŕstky bratislavských pubertiakov nechce, aby bol premiérom neduživý chlapček Šimečka bez akýchkoľvek skúseností. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha v reakcii na najnovší prieskum agentúry Median.

Umelo nafúknuté?

Voľby do Národnej rady SR by koncom augusta vyhrali strany Smer-SD a Progresívne Slovensko so zhodnou podporou 17,8 percenta. Tretie by bolo hnutie Republika so ziskom 10,2 percenta. 

Do parlamentu by sa dostal aj Hlas-SD (9,4 percenta), Sme rodina (8,2 percenta) a KDH (7,3 percenta). Miesta v parlamente by získala aj koalícia OĽANO a priatelia, Za ľudí a Kresťanská únia (7,1 percenta). Dostatočnú podporu by mala tiež SaS (6,7 percenta) a SNS (5,5 percenta). Pred bránami Národnej rady SR by skončili Demokrati (3,6 percenta) a ĽSNS (2,3 percenta). Vyplýva to z volebného modelu agentúry Median SK pre RTVS.

"Ale je skvelé, že takéto prieskumy fabrikujú - nič nedokáže normálnych ľudí zmobilizovať viac ako predstava, že by voľby mohli vyhrať liberálni extrémisti, ktorí chcú zlegalizovať tvrdé drogy a pretláčať nasilu dúhové ideológie. Ale fajn, všetko smeruje k veľkému historickému stretu medzi Smerom a PS-kom. Buď bude Slovensko normálny sociálny štát, alebo laboratórium pre liberálne americké experimenty," ohodnotil prieskum smerák.

"Už na nás útočia aj v českých slniečkarskych médiách, dočítal som sa, že Babiš a Okamura sú len "čajíček" v porovnaní s Ficom a Blahom. Ďakujeme za takúto krásnu lichôtku, hrdosťou nedýcham," ironizuje Blaha.

Pčolinský PREHOVORIL: Cena vstupu zločinca Makóa do SIS bola 20 MILIÓNOV!
TAKÉTO ROZUZLENIE ZREJME HAMRAN NA MYSLI NEMAL! Prezidentka nedávno zbavila mlčanlivosti ex riaditeľa SIS, Vladimíra Pčolinského. Kým sa skutočne „rozuzlí“ aktuálny stav v bezpečnostných zložkách, zrejme ešte prejde veľa dní. Pčolinského zbavenie... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vraj je hrozné, že chceme mier. Lebo chcieť mier je ruská propaganda 

"A hovoriť, že fašizmus prišiel v druhej svetovej vojne zo Západu, je vraj úplný zločin - všetci predsa vieme, že Hitler bol Rus! A komunisti v SNP samozrejme neboli. Husák bol ťažký kapitalista, Novomeský dúhový liberál a Šmidke rodený Američan. A tak," smeje sa poslanec.

Podľa Blahu je pražská kaviareň zhruba rovnako "vypatlaná" ako tá bratislavská - oni majú Mareka Veselého, my máme Havrana a Tódovú. Spoločný menovateľ - neexistencia mozgu.

Facebook, Shutterstock, Dávid Grznár pre HD | Poslanec Ľuboš Blaha má dnes skutočne dôvod na úsmev a radosť

Smerák sa výborne zabáva aj nad hlavným cenzorským úradom na Slovensku. "Rada pre mediálne služby vytrestala Rádio Frontinus za to, že mi dovolili povedať svoje názory. Dôvod trestu je ako z učebnice totality: "Hosť vo vysielaní opäť prezentoval svoje jednostranné názory a kriticky sa vyjadroval o agresii Ruskej federácie proti Ukrajine, o očkovaní proti COVID-19, o obrannej dohode s USA, o úmrtí M. Lučanského, o novinárke Tódovej, o sudkyni Záleskej, o médiách a mimovládnych organizáciách a o prezidentke Čaputovej."," uzavrel výpočtom Blaha.

Cenzurujte, inak budete sankcionovaní! TA3 dostala sankciu za rozhovor Žitnej v Tak takto?!
Ešte začiatkom februára spravodajská televízia ta3 odvysielala reláciu moderátorky Anky Žitnej Lučaiovej Tak takto?!, ktorej hosťom bol významný analytik Jeffrey Sachs. V relácii odznel jeho komplexný názor na vojenský konflikt na Ukrajine. Tesne... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik