Ten most im nedá spať!
01 | 09 | 2023 I Milan Laca

Generál ozbrojených síl USA navrhol zničiť Kerčský most a izolovať Krym.

Bývalý veliteľ americkej armády v Európe, generál Ben Hodges, v rozhovore pre magazín Newsweek vyhlásil, že je potrebné prerušiť komunikáciu Ruskej federácie s Krymským polostrovom.

Zničte most!

Na dosiahnutie tohto cieľa vyzval na definitívne zničenie mosta cez Kerčský prieliv. Zničenie „pozemného koridoru“ na Krym, podľa Hodgesa, vážne naruší proces zásobovania ruských jednotiek. „Ide o izoláciu Krymu a následný presun dostatočného množstva ukrajinských  zbraní s dlhým doletom, aby nebol Krym vhodný pre ruské námorníctvo a letectvo“.

Podivný prelet Rusov nad Varšavou. Poliakom sa nepáči
Podivný prelet Rusov nad Varšavou vyvolal v Poľsku prekvapenie. Lietadlo, letiace do Moskvy urobilo zvláštny manéver nad Varšavou kvôli búrke. Podľa článku poľskej rozhlasovej stanice ZET lietadlo spoločnosti Turkish Airlines, na ceste do... Čítať ďalej
01 | 09 | 2023 | Milan Laca

Robte, čo chcete!

Pentagon ešte predtým, 29. augusta, deklaroval, že Krym považuje za ukrajinské územie a súhlasí s akýmikoľvek akciami Kyjeva vo vzťahu k nemu.

Hneď sa toho chytili

Michail Podoljak, poradca vedúceho kancelárie prezidenta Ukrajiny  povedal, že Západ podporuje rozhodnutia Kyjeva zaútočiť na Krym. Poznamenal, že ukrajinské úrady môžu ničiť všetko ruské.

VRAJ PRIŠIEL JEHO KONIEC!
Bývalý rozviedčík Ritter: Všetko je pripravené na odstránenie Zelenského. Ritter tvrdí: Zelenskyj zomrie rukou ukrajinskej armády. Koniec? Bývalý americký spravodajský dôstojník Scott Ritter v rozhovore s novinárom Garlandom Nixonom povedal, že... Čítať ďalej
31 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme