Mažgút zo SMER - SSD sa naštval! Chorý progresívny ťah! (VIDEO)
01 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Milí mestskí progresívci – na čele s vraj primátorom Vallom. Už vám nestačia LEN verejné budovy, na ktoré bez hanby a najmä úcty k našej histórií vešiate všelijaké prapodivné vlajky, ešte ste si aj sprivatizovali NAŠE mestské divadlo, kam majú ľudia chodiť za kultúrou, zábavou a možno aj vzdelaním, na pretláčanie ukrajinských a LGBTI tém! Citát Ján Mažgút, SMER - SSD.

JEDINÉ, ČO STE TÝMTO CHORÝM PROGRESÍVNYM ŤAHOM DOSIAHLI JE, ŽE STE ĽUĎOM ZNECHUTILI KULTÚRU, píše Ján Mažgút na sociálnej sieti

Vy ste vôbec videli, akou dekadentnou a zvrátenou pozvánkou lákate návštevníkov na novú divadelnú sezónu?! Pýta sa Mažgút.

"Jediným strašiakom, ba dokonca ohrozením našej budúcnosti ste VY, s vašim násilným pretláčaním dúhy a žlto-modrej vlajky do našich každodenných životov. Môžem byť akýkoľvek milovník kultúry, ale týmto ste mi návštevu divadla skôr znechutili," dodáva.

Mažgút je presvedčený, že pokiaľ ide o deti, ktoré v nemalej miere navštevujú kultúrne inštitúcie malo by sa ukončiť s týmto tupým podprahovým pretláčaním chorých myšlienok do ich detských hláv!

"To jediné, čo nechcem je, aby som svojim deťom vysvetľoval, prečo princ bozkom zobudil Šípového ružiaka a žili spolu „šťastne“ až do smrti, alebo prečo Snehulienke v lesnej chalúpke pomáhalo sedem trpaslíčiek... ," dodáva Mažgút.

"Oficiálne týmto vyzývam vedenie mesta, aby prehodnotilo nechutný vizuál na novú divadelnú sezónu a vyvodilo zodpovednosť voči riaditeľke Divadla P. O. Hviezdoslava, ktorý sa musí doslova v hrobe obracať," konštatuje Mažgút.

VIDEO:

Mažgút reagoval na kontroverzný plagát bratislavského Divadla Pavla Országha Hviezdoslava propagujúci novú divadelnú sezónu, ktorý vzbudil poriadne vášne! 

Plagát Divadla P. O. Hviezdoslava vyvolal rozruch v súvislosti s jeho použitím symboliky LGBT aktivistov (dúhovej vlajky) a ukrajinskej zástavy, ako aj kvôli zobrazeniu prečiarknutého dvojkríža či znázornenia ženy držiacej v ruke hlavu muža, ktorým bol zrejme myslený Hviezdoslav.

Viac v článku:

KULTÚRNY HNOJ! Hviezdoslav sa OBRACIA V HROBE!
Kontroverzný plagát bratislavského Divadla Pavla Országha Hviezdoslava propagujúci novú divadelnú sezónu vzbudil poriadne vášne! Najnovšie na kauzu zareagovali aj Tomáš Taraba a Rafael Rafaj. Vznikla už aj petícia „Priatelia, tento hnoj čo vidíte... Čítať ďalej
01 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik