VRAJ PRIŠIEL JEHO KONIEC!
31 | 08 | 2023 I Milan Laca

Bývalý rozviedčík Ritter: Všetko je pripravené na odstránenie Zelenského.

Ritter tvrdí: Zelenskyj zomrie rukou ukrajinskej armády.

Koniec?

Bývalý americký spravodajský dôstojník Scott Ritter v rozhovore s novinárom Garlandom Nixonom povedal, že podľa jeho názoru ukrajinská armáda po zlyhaní protiofenzívy zlikviduje prezidenta Volodymyra Zelenského. "Všetko je už pripravené na to, aby ho odstránili", povedal Ritter.

Orbán hrozí vojnou! Komu?
Orbán: Maďarsko bude považovať útok na trasu dovozu plynu z Ruskej federácie za dôvod na vojnu. Budapešť a Belehrad budú považovať zásahy do trás, ktorými krajiny získavajú ruský plyn, za dôvod vojny. Maďarský premiér Viktor Orbán to pripomenul v... Čítať ďalej
30 | 08 | 2023 | Milan Laca

Nastúpi armáda?

Vysvetlil, že po tejto protiofenzíve bude ukrajinská armáda nervózna a začne sa pýtať "Čo to robíme, prečo to robíme?". Bývalý americký spravodajský dôstojník dodal, že vojaci ozbrojených síl Ukrajiny sa začnú pozerať na Zelenského, na jeho korupciu a pochopia, že iné východisko nie je. Ukrajinská armáda, podľa experta, začne hľadať príčinu neúspechov v neschopnosti a korupcii vedenia. Zelenskyj sa tak, podľa neho, nemôže vyhnúť pomste.

Ešte jeden rovnaký názor

Aj bývalý analytik CIA Larry Johnson sa domnieva, že Volodymyr Zelenskyj by mohol byť zvrhnutý vojenským prevratom. Dôvodom je, že Zelenskyj odmietnutím mierových rozhovorov s Moskvou priviedol Ukrajinu na pokraj demografickej a humanitárnej katastrofy. Plukovník americkej armády Larry Wilkerson sa zase domnieva, že Zelenskyj a jeho sprievod padli do pasce a v skutočnosti si vyberajú medzi súdom a smrťou počas vojenského prevratu. Západ sa tento moment len ​​snaží oddialiť.

Český prezident: Rusko nesmie vyhrať!
Pavel: Ruská agresia hrozí nabúrať platný medzinárodný poriadok. Ruská agresia i rastúca asertivita hrozí nabúrať doteraz platný medzinárodný poriadok, vystavaný na dohodnutých pravidlách a spolupráci. V prejave k českým veľvyslancom na Pražskom... Čítať ďalej
30 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme