Slovenská a maďarská polícia rozširujú pôsobnosť spoločných hliadok
31 | 08 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Slovenská a maďarská polícia zintenzívni spoločný boj proti nelegálnej migrácii.

Konečne sa prebrali?

Novela dohody o vytvorení spoločných hliadok rozširuje ich pôsobenie na území Maďarska. O novele, ktorú podpísali šéfovia polícií oboch štátov Štefan Hamran a János Balogh, informuje polícia na sociálnej sieti.

"Rozšírenie pôsobenia spoločných hliadok oboch štátov na území Maďarska umožní zintenzívnenie a zefektívnenie spolupráce najmä v oblasti boja proti nelegálnej migrácii prichádzajúcej na územie Maďarska a následne Slovenska zo západobalkánskej trasy," vysvetlila polícia.

Cezhraničná policajná naháňačka migrantov: VODIČ BOL OZBROJENÝ NOŽOM, PADLI AJ VAROVNÉ VÝSTRELY (VIDEO)
Slovenskí a maďarskí policajti zadržali v noci na štvrtok v blízkosti Mosta pri Bratislave prevádzačov, ktorí v nákladnom vozidle viezli 25 migrantov z Sýrie. "Ešte na území Maďarska zmiešaná policajná hliadka spozorovala na diaľnici podozrivé... Čítať ďalej
31 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik