Opitý motocyklista s tehotnou spolujazdkyňou utrpeli ťažké zranenia (FOTOGALÉRIA)
31 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Ťažké zranenia utrpel opitý motocyklista bez vodičského oprávnenia a jeho tehotná spolujazdkyňa pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v utorok (29. 8.) v noci v Mokranciach v okrese Košice-okolie. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Vodič z okresu Košice-okolie vo veku 21 rokov išiel na motocykli bez evidenčného čísla po ceste od Moldavy nad Bodvou do obce Mokrance. "Mladík pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a po vjazde do obce Mokrance nezvládol prejazd miernej pravotočivej zákruty, s motocyklom prešiel do protismeru, zišiel s ním z cesty až narazil do betónového stĺpika hydrantu," uviedla s tým, že motocykel otočilo a narazil do zaparkovaného nákladného auta zn. Renault.

Motocyklista ostal po náraze zakliesnený medzi motocyklom a vozidlom. So zraneniami skončil v nemocnici. V dychu mu namerali 1,31 promile alkoholu.

"Za vodičom na motocykli sedela 18-ročná spolujazdkyňa, v ranom štádiu gravidity, ktorú po náraze vymrštilo z motocykla a prerazila uzatvorené zadné dvere na Renaulte a dostala sa tak priamo do nákladného priestoru vozidla, kde zostala ležať," dodala Ivanová.

FB/Polícia SR Košický kraj
FB/Polícia SR Košický kraj
FB/Polícia SR Košický kraj

Polícia nehodu vyšetruje, v súvislosti s ňou začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví aj ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Predvolebná kampaň DEMOKRATOV! Na barikády proti Republike s kartónom zo supermarketu (VIDEO)
To nevymyslíš! Predstavitelia Demokratov Andrea Letanovská a Eduard Heger sa na zvolenské námestie, kde prebiehali národné oslavy SNP pre ľudí z celého Slovenska organizované Smerom, postavili s "predvolebným plagátom". Narýchlo načarbaným heslom... Čítať ďalej
31 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme