NEOLIBERÁL SULÍK DNES V TA3 DOSTAL HISTORICKÝ VÝPRASK!
31 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

To, ako dnes Robert Fico s Lacom Kamenickým vyškolili Sulíka na TA3, sa zapíše do histórie! Takto reagoval podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha na politickú reláciu Téma dvaja proti dvom v spravodajskej televízii. Odzneli tu názory, ako chcú SASKA a SMER-SSD riešiť konsolidáciu financií a problémy ľudí s hypotékami. Ako to už býva, pohľad liberálov a ľavičiarov je diametrálne odlišný.

SMER chce po voľbách - ak bude vo vláde naštartovať ekonomiku podporou verejných financií, PPP projektov, lepším čerpaním eurofondov a plánom obnovy. SASKA chce pritiahnuť investorov a nalákať ich na lepšie podnikateľské prostredie. 

"Sulík tam rúbal do chudobných pracujúcich ľudí ako zmyslov zbavený - väčšine nižšie zarábajúcich Slovákov chce zvýšiť dane z 15% na 19%. A ešte im chce zobrať aj Zákonník práce a odbory, aby ich mohli zamestnávatelia zdierať ako otrokov. Jediné, čo ho zaujíma, sú banky, ktoré majú miliardové zisky. Rekordné v dejinách. A on tam s plechovým ksichtom zaťal, že to je primerané," rozčúlil sa Blaha na sociálnej sieti.

Podľa neho je to presne ako povedal Robert Fico - za banky sa bil do krvi, ale bežných robotníkov by zdral aj o posledný cent. 

Beňová ku kandidatúre Korčoka: Liberálnym médiám už nevadí, že pritakával Ficovi v zahraničnej politike?
Ivan Korčok bude kandidovať v budúcoročných prezidentských voľbách. Liberáli sa tešia, opozícia si zaspomínala. "Mojím hlavným cieľom je pomôcť Slovensku. V prípade, že uspejem, chcel by som niesť spoluzodpovednosť za to, ako naša krajina... Čítať ďalej
31 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Sulík dostal hrozný világoš

"Nechcel by som Sulíkovi boriť sebavedomie, ale tú jeho šialenú rovnú daň má vo svete len hŕstka krajín, sú to také skvosty ako Mongolsko, Grónsko či Bolívia. Najvyspelejšie krajiny Európy majú všetky progresívne dane - bohatí platia vyššie percento ako chudobní. Aby fungovalo férové prerozdelenie. Ale Sulík si berie príklad od tučniakov v Grónsku. A od Mongolov. Gratulujeme," zaironizoval smerák. 

"Ten tragéd nevie ani to, ako vzniká štátny deficit. Dnes sa v priamom prenose ukázalo, aký je rozdiel medzi slovenskou ľavicou a neoliberálnou pravicou - Sulík dostal hrozný világoš, po dnešku ho už nebude voliť nikto okrem desiatich nenažratých bankárov," myslí si Blaha.

Smer podľa neho ponúka hospodársky rast vďaka verejným investíciám. Sulík vraj tára o raste a nemá jediný nástroj, ako ho zabezpečiť. Ak teda nemá na mysli iba rast ziskov nadnárodných bánk.

"SaS tu roky trepe, že majú najlepší program a potom zistíme, že vždy, keď vládnu, tak tu je rekordný deficit a najvyšší dlh. Kde soudruzi z SaS udělali chybu? Oni sú v praxi stelesnením gréckej cesty, ale hlavná vec, že si do programu vždy napíšu, akí sú super hospodári. Úplní babráci," hovorí poslanec.

Podľa Blahu sa Robert Fico zjavne výborne bavil - po dnešku už nikto nepochybuje, že liberáli kopú za banky a boháčov a Smer za bežných Slovákov. "Ďakujeme za to, Richard, si fakt užitočný," uzavrel Blaha. 

SMER UDUPAL RTVS pod čiernu zem! Telerozhlas REAGUJE
Pár pubertiakov s dúhovými vlajkami v Bratislave má v RTVS väčší priestor ako líder volebných preferencií. Takto to vidí strana Smer-SSD. Verejnoprávny telerozhlas sa bráni. Nastúpi po Markíze aj bojkot RTVS? Strana Smer-SD tvrdí, že RTVS... Čítať ďalej
31 | 08 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik