POZOR! Futbalový zápas EKL v Košiciach budú sprevádzať dopravné obmedzenia
31 | 08 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v súvislosti s futbalovým zápasom SC Dnipro-1 - Spartak Trnava, ktorý má začiatok vo štvrtok o 20.00 h v Košickej futbalovej aréne (KFA). V spolupráci s mestskou políciou prijala viaceré bezpečnostné opatrenia.

Dopravné obmedzenia začínajú o 16.00 h, uzavreté budú niektoré úseky ciest v blízkosti KFA. Ide o tri križovatky na ulici Pri prachárni a uzavretý bude aj dopravný uzol v smere od Moldavskej cesty ku KFA. O ukončení bezpečnostných opatrení polícia rozhodne na základe vývoja aktuálnej situácie v meste, informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Zápas o postup do skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy (EKL) v Košiciach bol zo strany organizátora vyhlásený za rizikový. Veliteľ bezpečnostných opatrení preto rozhodol o navýšení počtu policajtov pri zabezpečení verejného poriadku. Zvýšený počet policajtov bude v uliciach mesta a okolí štadióna už od poobedných hodín.

"Do blízkeho okolia štadióna bude vstup možný len s platnou vstupenkou, ktorá je evidovaná na meno a priezvisko osoby. Vozidlá odporúčame zaparkovať na priľahlých veľkokapacitných parkoviskách. Fanúšikom odporúčame využiť mestskú hromadnú dopravu," uviedla Mésarová.

Igor Bukovský: Čaká nás NOVÁ ŠIKANA a zavádzanie opatrení?
Zdá sa, že covid ešte nepovedal posledné slovo. Doktor Igor Bukovský, jeden z lekárov, ktorí kritizovali opatrenia a riadenie pandémie na Slovensku, preto posiela výzvu epidemiologičke Alexandre Bražinovej. Jednej z tých, ktorí opatrenia... Čítať ďalej
31 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme