ZBAVILI HO MLČANLIVOSTI!
30 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) už dostal podklady o zbavení mlčanlivosti bývalého šéfa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala ALáč. Priebežne vykonáva potrebné procesné úkony.

Pre TASR to potvrdili z policajného prezídia.

"Vyšetrovateľovi NAKA už bolo doručené oslobodenie od povinnosti zachovávať mlčanlivosť osobou M. A. V predmetnej veci vyšetrovateľ priebežne vykonáva všetky potrebné procesné úkony smerujúce k náležitému objasneniu veci. Keďže prípravné konanie je zo zákona neverejné, v súčasnej dobe nie je možné bližšie špecifikovať povahu a termíny vykonania jednotlivých úkonov," uviedlo policajné prezídium.

Michala ALáčA odvolala prezidentka Zuzana Čaputová z funkcie po tom, ako mu bolo vznesené obvinenie. Týka sa zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a zločinu zneužívania právomoci verejného činiteľa.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme