SMER - SSD OFICIÁLNE PROTESTUJE PROTI NEOBJEKTIVITE A ZAUJATOSTI RTV
30 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Strana Smer-SD tvrdí, že RTVS odignorovala oslavy pri príležitosti výročia Slovenského národného povstania (SNP), ktoré organizovala strana v utorok (29. 8.) spolu so Slovenským zväzom protifašistických bojovníkov vo Zvolene.

Informovali o tom z tlačového odboru Smeru-SD. Strana poukázala, že na podujatí bolo niekoľko tisíc účastníkov.

Široký priestor dostalo podľa Smeru-SD spomienkové podujatie v Banskej Bystrici, ktoré označil za súkromné oslavy "vlády prezidentky Zuzany Čaputovej". Kritizuje tiež, že priestor dostal aj protest "pár pubertiakov s dúhovými vlajkami v Bratislave".

"Verejnoprávna televízia sa preukázateľne a nahlas zaradila k médiám, ktoré urobia všetko pre to, aby Smer-SD nevyhral nadchádzajúce parlamentné voľby," uviedli zo strany.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik