SMER SSD hovorí jasné nie, Ivanovi Korčokovi! JE prezliekač kabátov a ďalšia Čaputová
30 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

IVAN KORČOK JE TYPICKÝM PREZLIEKAČOM KABÁTOV. SMER – SSD HOVORÍ JASNE – ĎAKUJEME, NEPROSÍME! Takto reaguje strana SMER SSD na vyhlásenie Ivana Korčoka, v ktorom oznámil, že bude kandidovať v roku 2024 za prezidenta Slovenskej republiky.

Vyhlásenie strany SMER - SSD preberáme v plnom znení

SMER – slovenská sociálna demokracia berie na vedomie informáciu, že p. Ivan Korčok mieni kandidovať v nasledujúcich prezidentských voľbách a želá mu v politickej súťaži, ktorej sa doteraz nikdy nezúčastnil, všetko dobré.

Pán Ivan Korčok je žoldnier slúžiaci mnohým politickým stranám, od HZDS, SDKÚ, SMER – SSD až po poslušného ministra Igora Matoviča a svoje zahranično-politické postoje vždy prispôsoboval aktuálnej politickej situácii. Nikdy z neho nebude ani vlastenec ani človek schopný reprezentovať občanov SR bez ohľadu na ich politickú príslušnosť.

Nakoniec už dnes, pri oznámení svojej kandidatúry, rovno zaútočil na najsilnejšiu politickú stranu SMER – SSD a jasne potvrdil, že jeho prvoradým cieľom v prípade zvolenia bude obhajoba záujmov Ukrajiny. Teda to, čo tak oduševnene presadzoval ako minister zahraničných vecí v neschopnej a protislovenskej Matovičovej vláde.

Sorosove mimovládne organizácie a médiá ponúkajú po Andrejovi Kiskovi Slovensku za prezidenta ďalšiu Zuzanu Čaputovú.

SMER – SSD hovorí veľmi jasne – ĎAKUJEME, NEPROSÍME!

Hlavou štátu – Slovenskej republiky musí byť človek realizujúci suverénnu slovenskú zahraničnú politiku, bojujúci za mier a schopný odmietnuť cudzie záujmy poškodzujúce Slovensko. Pán Ivan Korčok nespĺňa ani jednu z týchto požiadaviek.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik