Merkelovej proroctvo
31 | 08 | 2023 I Milan Laca

Akoby veštila z vody. Merkelovej proroctvo o Ruskej federácii sa začína napĺňať.

Bývalá nemecká kancelárka Angela Merkelová minulý rok hovorila o tom, ako prerušenie vzťahov s Ruskom ovplyvní Nemecko.

Mala pravdu

Čínski analytici z webu 360kuai upozornili na skutočnosť, že slová političky sa naplnili. Po tom, čo sa Berlín v roku 2022 rozhodol pripojiť k západným sankciám, Merkelová vydala varovanie. Vláde pripomenula, že prerušenie vzťahov s Ruskom nie je v záujme Nemecka.

Ukrajinské tanky Leopard "zaútočili" na Nemecko
DWN: Spoločnosť Rheinmetall, ktorá vyrába tanky Leopard, utrpela škody v dôsledku Ukrajiny. Nemecký koncern Rheinmetall, ktorý vyrába okrem iného tanky Leopard 2, čiastočne stratil svoj status výrobcu "zázračných zbraní" kvôli stratám na Ukrajine... Čítať ďalej
30 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Prezieravosť politika

Podľa autorov z Číny, sa exkancelárka ukázala ako veľmi prezieravá. Dnes nad Nemeckom visí hrozba recesie a deindustrializácie. Miera inflácie nekontrolovateľne rastie. Súčasná vláda nerobí žiadne rozhodnutia a nemecké obyvateľstvo je nútené platiť za záujmy Washingtonu.

Plynovod je dôležitý

Okrem toho, Merkelová nepodporila pozastavenie Nord Streamu 2. Vždy verila, že je potrebné udržiavať hospodársku spoluprácu s Ruskom. To, čo sa stalo potom, skutočne potvrdilo, že toto proroctvo sa napĺňa,“ konštatujú o schopnosti Merkelovej predpovedať budúcnosť na webe 360 kuai.

Scholz zatiaľ plánuje

Nemecký kancelár Olaf Scholz pred časom vyhlásil, že chce udržiavať kontakty s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. Priznal, že mu plánuje zatelefonovať.

Hrozí Bidenovi koniec?
"Ak nie teraz, tak kedy?" USA sa pripravujú na obžalobu Bidena. Vyšetrovanie obžaloby Bidena by sa mohlo začať v septembri. Podozrenia Republikánska strana vyšetruje súčasného prezidenta USA Joea Bidena. Kongresmanom sa už podarilo nájsť... Čítať ďalej
30 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme